grønsaker

Alle vet hva man bør gjøre i sommer for ikke å rase opp i vekt, men det blir gjerne med tanken. Vi ønsker egentlig å spise bra og øke aktivitetsmengden, men så ender vi opp med å gjøre noe helt annet fordi vi i øyeblikket får mest lyst til å slappe av, spise noen is – ja, i det hele tatt det som oppleves som mest forlokkende der og da.

Blåskjell

Blåskjell på letteste vis

Vet du at blåskjell er både veldig sunt, bærekraftig, billig og ikke minst veldig godt? Dette er en råvare som vi kan nyte med glede, men det er noen som kvier seg for å tilberede skjellene. Derfor skal vi presentere den enkleste måten av alle:

Voksent par som er glde, og ute og trener

Tar du ferie fra både jobb og fornuft hele sommeren? Ikke gjør det! Sunn mat og jevnlig aktivitet er faktisk aller lettest å få til når vi har sommerferie! Høsten blir litt mørkere om du tenker slik mange gjør om sommeren, når de fornuftige og gode tankene rundt kosthold og trening blir sendt langt vekk på ferie. «Jeg skal jo ha ferie» er gjerne utsagn som forklarer kosemat fra morgen til kveld og dager der joggeskoene står godt gjemt innerst i skapet.

Kalenderen viser at sommeren nærmer seg, og med det også den tradisjonelle sommermaten. Det  innebærer gjerne blant annet grillmat, spekemat og skalldyr, og de fleste er flinke til å variere. Det som ofte blir kjedeligere er grønnsakene som vi skal ha ved siden av. Isbergsalat med tomat og agurk er godt, men det gir ikke en stor smaksopplevelse og salatbollen står ofte ganske urørt.

Vi går nå inn i årstiden alle lengter etter når høstregnet aldri tar slutt og vinterkulden biter oss i kinnene. Denne deilige tiden da vi kan gå tynnkledte og nyte livet utendørs til sent på kvelden. Er det rart at akkurat disse ukene påvirker oss til å ville nyte litt ekstra? Og da særlig med noe godt å spise og drikke?

Side 1 av 2

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS