EasyLife UTE

 

En kjempemulighet for deg som liker å trene ute året rundt, i all slags vær, og som også liker å trene andre.

Tore Gullen ute med deltakere på Camp Eggemoen
Den tidligere landslagsløperen og landslagstreneren, Tore Gullen (2 fra h), med noen av sine EasyLife deltagere i motbakkene på Eggemoen.

EasyLife Norge har et godt samarbeid med Camp Eggemoen, slik at andre som ønsker å starte et lignende senter her i landet, kan komme til Eggemoen for å hente kunnskap og inspirasjon.

For å starte opp med EasyLife ute trenger du egentlig ikke så mye. Det viktigste er deg selv, og at du har kunnskap nok, både i forhold til trening og kosthold-ernæring, slik at du både kan holde EasyLife leksjonene og ta deg av treningen, som stort sett foregår utendørs. Samtidig kan dere selvfølgelig være flere, som fordeler oppgavene mellom dere, etter kunnskap og erfaring.

Du bør ha muligheten til å ha de teoretiske leksjonene innendørs. Det kan være hvor som helst, også hjemme hos deg selv, om du har et rom som huser opp til 15 personer. Eller du kan samarbeide med et idrettslag der du bor. Da får du kanskje også tilgang på en sal, slik at du kan kjøre noen treningsøkter inne i den kaldeste årstiden.
Her er det mange muligheter, som også avhenger litt av hvor du starter opp i Norge. Terreng og klima bestemmer en del for hvordan du kan legge det opp. Men for den kundegruppen du når her, er det to ting som er viktigst, at de får hjelp til å legge om livsstilen slik at de går ned i vekt, og at de kan trene sammen med andre, utendørs.

Kjærestepar på trening
Kjæresteparet Mona Fegri fra Jevnaker og Rolf Ola Andersson fra Brandbu vil ned henholdsvis 25 og 12 kilo med EasyLife programmet. Her ser vi de to i gang med en balanse øvelse på Camp Eggemoen.
Balanse i både helse og blodtrykk med EasyLife
Bedre helse og lavere blodtrykk er resultatet for Benthe Bekkåsen (foran) etter 10 måneder med EasyLife ute på Camp Eggemoen. Her ser vi henne sammen med Gro Helen Andersen som hadde gått ned 17 kilo i det samme tidsrommet.
Struktur på mat og trening
Nå har jeg fått struktur både på matinntaket og treningen, takket være et suverent opplegg her på Camp Eggemoen, sier Pål Reiner Hansen, som gikk ned 17 kilo i løpet av de 8 første månedene av EasyLife programmet. Her ser vi han i gang med en styrke øvelse utendørs, sammen med en av sine instruktører, Tore Gullen.

Dette er en kjempemulighet for deg som liker å trene ute året rundt, i all slags vær, og som også liker å trene andre.

Denne interessen kan du nå kombinere med muligheten for gode inntekter, om du starter opp med EasyLife grupper som hovedsakelig skal trene utendørs.

Vi har et godt eksempel å vise til på den gamle militærleiren Eggemoen på Ringerike. Her startet den tidligere landslagsløperen, og også mangeårig landslags trener, Tore Gullen, opp Camp Eggemoen, sammen med to dyktige damer, Ruth Sørum og Line Grøndalen, i 2014.

Dette sentret, hvor hovedsakelig all trening foregår utendørs, har vist seg å bli en kjempesuksess og er sannsynligvis den EasyLife distributøren i Norge i dag som kan vise til best økonomiske resultater.

Folk strømmer til, både for å være med i vektreduksjonsgruppene, men også for å kunne trene ute. Undersøkelser som interesse organisasjonen Virke har gjort, viser da også at 2 av 3 nordmenn helst vil trene ute. Dette sentret når derfor en gruppe mennesker som andre treningssentre ikke når.

To venninner trener på Camp Eggemoen
To venninner fra Ringerike var lei av å trene innendørs, samtidig som de også ønsket hjelp til både å gå ned 10 kilo og holde vekten i ettertid. Nå har de nådd målene sine, takket være Easylife programmet og sin Easylife instruktør, Tore Gullen (midten) på Camp Eggemoen.

Vi vil hjelpe deg med råd og veiledning, samtidig som du egentlig bare kan legge blåkopi på opplegget ved Camp Eggemoen, som har vist seg å fungere, når de snart har holdt på i 7 år.
Ja, så stor har deres suksess vært at de bare etter et års drift, ble tvunget til å opprette egne treningsgrupper for de som var ferdig med EasyLife programmet, og ikke ønsket å slutte, og andre som bare ønsket å være med å trene utendørs.
Se også bilder under her fra Camp Eggemoen og se også link til et magasin vi sendte ut i 2019, hvor sentret på Eggemoen står omtalt på side 8 og 9.

Samboere på trening
Samboerparet Karianne Berg og Torgrim Rian ønsket å trene utendørs, etter nesten bare å ha trent innendørs i mange år. Samtidig ønsket de seg nye impulser til sitt treningsarbeid. Derfor startet de opp på Camp Eggemoen.
Fikk tilbake treningsgleden utendørs
Pål Reiner Hansen (til v) og Ann Kristin Bergum (til h) fikk tilbake treningsgleden, samtidig som de gikk ned 17 og 21 kilo på utetreningssentret på Eggemoen. Her trener de med staver i motbakke, sammen med blant annet instruktøren og en av innehaverne av Camp Eggemoen, Ruth Sørum (midten).
Bedre skiteknikk
Bonde Lars Groseth fra Ådalen (midten) har ikke bare fått hjelp til å gå ned 34 kilo ved hjelp av EasyLife programmet på Camp Eggemoen. Nei, han har også fått bedre skiteknikk, takket være de to instruktørene og innehaverne av utetreningssentret på Eggemoen, Ruth Sørum (til v) og Tore Gullen.

Hva nå?

Hvis du synes dette høres ut som noe for deg så kan du fylle ut navn og telefon i skjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Vil du også tilby EasyLife?

Fyll ut navn og nummer, og send inn. Vi kontakter deg for en prat om dine muligheter med EasyLife.
Vær vennlig å gi oss ditt navn
Vi trenger ditt postnummer.
For å ringe deg behøver vi ditt telefonnummer.
Invalid Input
EasyLife for treningssentre og fysikalske institutt

Sjekk også ut
EasyLife for treningssentre og fysikalske institutt

Fra oppstarten i 2004 har vi hatt mer enn 100 sentre som har tilbudt vårt program her i landet, fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør, og fra Bergen i vest til Kongsvinger i øst.

Finn ut mer
EasyLife for PT

Sjekk også ut
EasyLife med personlig trener

Personlige Trenere er en yrkesgruppe som har vært i sterk vekst de siste årene. Det betyr at mange kan mye om trening, kosthold og ernæring, og bakgrunnen gir gode forutsetninger for også å tilby våre EasyLife-program.
Hvordan dette kan gjøres avhenger av hvem du er, hva du ønsker og hvordan markedet er der du ønsker å tilby EasyLife.

Finn ut mer
© 2020 Easylife Norge AS