Tre konsepter

EasyLife på et treningssenter, EasyLife UTE
eller EasyLife med Personlig Trener

Da EasyLife Norge A/S startet opp i august 2004, var det treningssentre som var vår målgruppe. Senere har det også kommet til fysikalske institutt og andre som også har trening som en del av tilbudet sitt, samt enkeltstående helse- og livsstilsarbeidere som har startet treningsgrupper utendørs. I tillegg har vi de siste årene sett at Personlige Trenere (PT) har blitt en voksende yrkesgruppe som også kan tilby våre EasyLife-program på en bra måte.
EasyLife Norge søker stadig nye distributører som ønsker å tilby EasyLife-konseptet. Vi beskytter våre distributører ved å kun tillate en distributør per område, så det gjelder å være rask for å sikre seg sitt område!
Vi tilbyr i hovedsak 3 konsept: EasyLife for treningssentre, EasyLife Utendørs og EasyLife med Personlig Trener.

Image
Easylife for treningssentre og fysikalske institutt

EasyLife
for sentre

EasyLife er et livsstilsprogram som egner seg godt som et ekstra tilbud på treningssentre, fysikalske institutt eller andre typer sentre som tilbyr trening innendørs.

Finn ut mer
Image
Easylife UTE

EasyLife
UTE

EasyLife Ute kan drives av enkelt individer uten tilgang til treningslokaler, som har et rom hvor de kan holde leksjoner, men som ønsker holde treningsøktene utendørs.

Finn ut mer
Image
Easylife med personlig trener

Easylife med
personlig trener

Personlige Trenere har vært i sterk vekst de siste årene. Mange kan mye om trening, kosthold og ernæring, og dette gir gode forutsetninger for å tilby EasyLife-program.

Finn ut mer

Noe for deg?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut skjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Vil du også tilby EasyLife?

Fyll ut navn og nummer, og send inn. Vi kontakter deg for en prat om dine muligheter med EasyLife.
Vær vennlig å gi oss ditt navn
Vi trenger ditt postnummer.
For å ringe deg behøver vi ditt telefonnummer.
Invalid Input
© 2020 Easylife Norge AS