Hva er EasyLife?

EasyLife

EasyLife er et livsstils- og vektreduksjonsprogram som har eksistert siden august 2004. Godt over 100 treningssentre, fysikalske institutt og andre har tilbudt dette for sine medlemmer. Denne høsten lanseres digitale kurs til de som bor på steder uten EasyLife-distributør. Disse leksjonene er nettbaserte og deltakerne kjøper produkter via vår nettbutikk.

Hvis du allerede nå vet at du bor på et sted hvor det ikke er noen EasyLife distributør i nærheten så kan du klikke her for å melde deg på.

Glede med trening
EasyLife kombinerer treningsglede med et riktig sammensatt kosthold. Vi har hjulpet tusenvis av nordmenn med å endre livsstilen.

Hvorfor EasyLife?

EasyLife-deltakere opplever gjerne stort vekttap og økt overskudd. Blodtrykk, kolesterol og blodsukker påvirkes meget positivt. Reduserte smerter og ubehag i muskler og ledd, samt generelt økt livskvalitet, er også veldig vanlig. Dette er ikke magi, men resultat av regelmessig trening og sunt kosthold over tid. EasyLife baserer seg på oppdaterte råd fra Helsedirektoratet, og det er avgjørende for oss at vi formidler en livsstil som er til å leve med over tid. Måned for måned, år for år. Dette er ikke en tidsbegrenset «kur», men en måte å leve på som må følges størsteparten av tiden. EasyLife-instruktørene gir god veiledning, og kursdeltakerne profitterer sterkt på støtte fra resten av kurset. Sammen jobber man for varige endringer, der målet er et sunnere liv. EasyLife har hjulpet flere tusen personer ned i vekt og til en sunnere livsstil i over 16 år, og vi vet at våre program fungerer.

Hvem passer EasyLife for?

EasyLife passer for alle, enten du er 18 eller 70 år. Noen vil ned kun 5 kilo, mens andre skal ned 10, 20, 30, 40, 50 kilo eller enda mer. Vi har til og med eksempler på deltakere som har gått ned over 100 kilo, og som har holdt vekten i årene etterpå. Felles for alle er at de ønsker et bedre liv der sunt kosthold og trening er en naturlig del av hverdagen. Det som imidlertid er det viktigste, er at avgjørelsen om å gjøre en endring er gjennomtenkt, og grunnen til at endringer skal gjøres må være klar. Nettopp dette vil bidra til å styrke motivasjonen gjennom de ulike utfordringene.

Hvordan komme i gang?

Sjekk om det er en EasyLife-distributør i nærheten av der du bor. Send så inn interesseskjema (under) og du vil bli kontaktet. Du kan også ringe den aktuelle distributøren selv. Om det ikke er noen som arrangerer kurs i nærheten av der du bor, kan et digitalt kurs være aktuelt. Da krysser du av for «bor ikke i nærheten av et EasyLife-senter» i interesseskjemaet (under).

Våre referanser

Våre referanser

Ryggraden i EasyLife har alltid vært våre mange gode referanser. Du kan lese mer om noen av dem her.

Fellesskap i ferden mot felles mål: Varig livsstilsendring!
Fellesskap mot felles mål: Varig livsstilsendring!

Hva er EasyLife?

EasyLife er et livsstilsprogram bygget på pilarene kosthold, fysisk- og mental trening. Vår målsetning er å arbeide for varig livsstilsendring og bedre helse. Alle deltar på kurs hos en av EasyLife-distributørene. Det er stort fokus på kosthold både i forhold til å øke helsen og til å regulere vekten. Vi er opptatte av å formidle kunnskap om trening, slik at deltakerne kan gjøre fysisk aktivitet til en del av den nye livsstilen. Den mentale delen av livsstilsendringen har også høyt fokus. Hvilke utfordringer støter en på og hvordan bør de håndteres? Det er krevende å endre livsstil, fordi det innebærer at vaner må gjøres om på for godt. Derfor er en av de store fordelene med EasyLife at du får støtte og veiledning fra en EasyLife-instruktør og andre kursdeltakere. Gruppefellesskapet er viktig, og statistikk viser at de som har et nettverk rundt seg over tid, har høyere suksessfaktor enn de som er alene om livsstilsendringen.

Ulike kurstyper:

EasyLife Online

Nå har vi også et tilbud til deg som ikke bor i nærheten av et sted hvor vi har en EasyLife distributør. Dette er et kurs hvor du har mulighet til å følge leksjonene hjemme i din egen stue. Klikk her om du ønsker dette tilbudet.

EasyLife ned 10kg+:

Dette er kurset for vekttap over 10 kilo, og består av 26 leksjoner fordelt over 12 måneder. Det gis grundig innføring i nødvendige emner, og oppfølging skjer både individuelt og i gruppe.

EasyLife Lettere:

Kurset er for vekttap under 10 kg. Kurset består av 10 leksjoner fordelt over tre måneder. Det er vanlig at det er en bindingstid etter disse tre første månedene, slik at du kan få hjelp over lengre tid. Våre EasyLife-distributører har ulik praksis for hvor lang den tiden er. Men det kan sjekkes ut med distributøren som ligger nærmest der du bor.

EasyLife Oppfølgingskurs:

Dette kurset er for tidligere EasyLife-deltakere, som ønsker mer hjelp, veiledning og kunnskap. Det passer både for deltakere som akkurat er ferdig med EasyLife-kurs, og for deltakere som var med på EasyLife-kurs for en stund tilbake. Oppfølgingskurset gir ny informasjon og hjelp til å opprettholde ønsket livsstil. Kurset ble lansert i høst, så hør med den lokale distributøren om de tilbyr dette.

Hva nå?

Synes du EasyLife høres ut som noe for deg? Fyll ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

EasyLife-Online, for deg som ikke bor i nærheten av et treningssenter

Fortvil ikke! Vi kan nemlig hjelpe deg allikevel. Vi ser nemlig at vi ikke har 100% dekning ut over hele landet, og for de som ikke bor i nærheten av et EasyLife-senter tilbyr vi en digital løsning, nemlig EasyLife-Online! Fyll inn skjemaet ved siden av (eller besøk online-sidene våre) så kontakter vi deg for å sette deg opp på et Online-kurs.

EasyLife-Onlne

Interesseskjema Online

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Vi trenger ditt postnummer
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Invalid Input
© 2020 Easylife Norge AS