Dette er EasyLife

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil.

easy5Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år.

Interessert? Send inn skjemaet til høyre for en uforpliktende kontakt.

EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo .

Vi har egne gruppetreningstilbud for våre EasyLife-deltakere om du ønsker å være med her. Alle får oppfølging av gruppeinstruktør/medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet.

EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok,  hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo. I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne er. Siden oppstart i 2004, ser vi at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

EasyLife - 12 måneder er for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer.
EasyLife Lettere varer i 3 måneder, og er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening.
I tillegg har vi 4 ulike MyLife program som varer i 3-6 måneder med ulikt antall leksjoner, avhengig av hvilke av programmene du velger:

Ny Frisk (oppfølgingskurs av tidligere EasyLife deltakere)
Kom i form ( Utrent eller veldig lenge siden sist? 3 mnd)
Enda sprekere (for deg som har et mål du jobber fram mot og vil strekke deg litt lengre)
Bedre helse (forebygge helseplager eller ta et grep mot dårlig helse)

Alle livsstilsprogrammene er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme igang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre. 

Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerrregler er vårt motto.  
Noen av våre referanser finner du HER.

Eller send inn interesseskjemaet, så tar vi en uforpliktende kontakt.

Her er en video med historien til Kristin og Christian:

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS