Media og ansatte

EasyLife er et program for endring av livsstil, som går over et helt år. Mange treningssentre og fysikalske institutt over hele landet tilbyr programmet, som baserer seg på trening, kosthold og motivasjon. Kostholdsrådene våre er basert på anbefalinger fra «Nasjonalt råd for ernæring» (helsedirektoratet). Mange av våre deltakere har både gått ned mange kilo, fått bedre helse og mer overskudd. Kombinasjonen kosthold og trening har gjort at mange har kuttet ut blodtrykksmedisin og fått normale kolesterolverdier. Skulle dere i media ønske å lage artikler på noen av de som har lykkes, har vi et rikholdig arkiv med mennesker dere kan kontakte.

Dere kan også ta kontakt med våre eksperter innen fagområdene trening, kosthold og mental trening.

Våre eksperter:

KOSTHOLD

Janne mediaMOTIVASJON: Janne M. Krogstad har hovedfag i pedagogikk, fordypning rådgivning. Tema; coaching, lederutvikling, kommunikasjon og prosessledelse.  Hun har jobbet innen treningssenterbransjen i en årrekke, også som instruktør på forskjellige treningstimer. Hun har vært ansatt i Fokus bank som coach.

Janne kan treffes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

 

 

 

ruth mediaTRENING (og kosthold): Ruth Sørum (37) har en master i i helse og idrettsfysiologi, og en bachelor i idrettsbiologi. Hun har også utdannelse innen kosthold og ernæring. Ruth har en aktiv karriere som norgesmester og landslagsutøver på juniornivå i langrenn, og er nå blant annet trener for Team Synnfjell.   

Ruth kan treffes på 99526942

 

 

 

 

 

 

LEDELSE OG KANDIDATER TIL REDAKSJONELLE SAKER:

MartinWebMartin Christoffersen er daglig leder og gründer av EasyLife Norge. Han startet opp EasyLife høsten 2004. Kandidater til redaksjonnel saker: Ta kontakt med Martin, også journalist i EasyLife Norge. Vi kan også sende dere bilder av intervjuobjektene, og eventuelle saker om ønskelig.

Martin kan treffes på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på: 32 84 64 00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS