Oslo - Sportytude Økern

OsloSportytude Økern er et stort og luftig treningssenter, fordelt over 3 etg. og 1700 m2. Senteret kan tilby diverse sal- og sykkeltimer, personlig trening, en egen kondisjonsavdeling, en stor avdeling med maskiner og frie vekter fra de mest anerkjente utstyrsleverandørene, som TechnoGym og Gym 80, og en egen avdeling for uttøyning og coretrening. I tillegg til dette, er det også 2 squashbaner og gratis parkering til over 50 biler! Adgangssystemet på Sportytude Økern gjør at du som kunde kan bruke fasilitetene 24 timer i døgnet, 365 dager i året!
Vi har vært medlem av Easylife Norge siden januar 2013 og lever av å hjelpe mennesker uansett hvilket mål de har med trening og kosthold.

Adresse: Økernvn. 148, 0580 Oslo     
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 22 88 60 00

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Bor du ikke nær et EasyLife-senter?
Fortvil ikke!

Vi kan nemlig hjelpe deg allikevel. Vi ser nemlig at vi ikke rekker ut over hele landet, og for de som ikke bor i nærheten av et EasyLife-senter tilbyr vi en digital løsning, nemlig EasyLife-Online! Fyll inn skjemaet ved siden av så kontakter vi deg for å komme i gang med et Online-kurs.

Norge

Interesseskjema Online

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Vi trenger ditt postnummer
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Invalid Input
© 2020 Easylife Norge AS