EasyLife for treningssentre
og fysikalske institutt

Toppform Stavanger og Sola
Toppform Treningssenter har tilbudt EasyLife programmet ved sine to treningssentre, i Stavanger og på Sola, helt fra 2005. Her ser vi club leder og EasyLife instruktør, Jarle Johansen, sammen med en av sine EasyLife deltagere, utenfor Toppform Stavanger på Tasta i 2020.

1. EKSTRA INNTEKTER.

- Det gir ditt senter en solid ekstra inntekt per måned, da disse medlemmene gir deg mange ganger så høy inntekt som et vanlig treningsmedlem.
- Hvert EasyLife medlem betaler mellom 1400 1600 kroner per måned, litt avhengig av hvilken pris sentret har lagt seg på.
- EasyLife medlemmene betaler i tillegg en oppstart avgift som ligger på omtrent prisen av en måneds betaling.
- Salget av kosterstattere gir deg en snitt inntekt (avanse) på mellom 700 og kr 1000 per måned per EasyLife deltager.

- En høy prosent av dine EasyLife medlemmer fortsetter som medlemmer også etter at de har avsluttet programmet, og de fortsetter også å kjøpe dine kosterstattere i årene senere

- Disse medlemmene er mer mottagelig for å kjøpe PT timer enn andre medlemmer.

EasyLife Narvik
Trond Chitussi (til h) startet opp med EasyLife programmet ved Modus i Narvik i 2005, før han fortsatte med også å starte opp i Bodø noen år senere. Her ser vi ham sammen med en av de mange han har hjulpet til både å gå ned i vekt og legge om livsstilen opp gjennom årene, lege Raymond Dokmo, som gikk ned 24 kilo i løpet av de første 8 månedene ved Modus i Bodø.

UTGIFTER

- Dine utgifter knyttet til EasyLife programmet er minimale i forhold til inntektene. For du har allerede treningssentret og lokalene du trenger. Et undervisningsrom med plass til ca 15 deltagere, har de fleste. Og om du ikke har det, går det også godt an å bruke gruppetreningssalen, eller et annet lokale du har tilgang til i nærheten.
- Har du allerede en instruktør i hel eller halv stilling, trenger du ikke å lønne instruktører på deltid for å gjennomføre EasyLife programmet. Men om du ikke har dette, snakker vi om 26 leksjoner med varighet på rundt en time for hver leksjon per år for det vanlige EasyLife programmet, og 11 leksjoner for EasyLife Lettere programmet (3 måneders kurs).
- Ellers anbefaler vi å tilby en gruppetreningstime per uke for EasyLife deltagerne, om du ikke allerede har lavterskel timer som passer bra inn for denne gruppen.

- Markedsføringen foregår i dag stort sett via facebook for de fleste sentre. I så fall inkluderer du bare EasyLife tilbudet i denne markedsføringen.

- Ellers tilbyr EasyLife Norge et 12 siders magasin med tanke på distribusjon til husstander i ditt område. Her lager vi ulike utgaver slik at hvert senter får sitt magasin, med artikler fra sitt senter og sin logo. Dette tilbyr vi til svært fordelaktige priser og kan være en bra investering i oppstart fasen, for å få tilbudet skikkelig kjent i ditt område.
- Se ellers link her til et magasin vi sendte ut til norske treningssentre i 2019.

EasyLife Drammen
Mannen bak EasyLife i Norge, Martin Christoffersen (midten) startet også opp det første treningssentret bare for vektreduksjon i Norge, Drammen EasyLife Senter, i august 2010. Her ser vi ham sammen to som har vært med helt fra starten for 10 år siden, daglig leder Lise Wollberg Vestli (til h) og fysioterapeut og EasyLife instruktør, Ritva Bakken, foran Drammen EasyLife Senter i sentrum av Drammen.

- Da EasyLife Norge A/S startet opp med å tilby livsstilsprogrammet EasyLife i august 2004, var det treningssentre som var vår målgruppe. Senere har det imidlertid også kommet til fysikalske institutt og andre behandlingssentre som også har trening som en del av tilbudet sitt.
- Fra oppstarten i 2004 har vi hatt mer enn 100 sentre som har tilbudt vårt program her i landet, fra Vadsø i nord til Kristiansand i sør, og fra Bergen i vest til Kongsvinger i øst.
- Fortsatt har vi med treningssentre som har vært med helt fra de første årene, høsten 2004, 2005 og 2006. Vi nevner Kristiansand Sportssenter som var det første sentret som startet opp med EasyLife, fra august 2004, og som fortsatt har EasyLife programmet som bærebjelken ved sitt treningssenter i Kristiansand. Men nesten like lenge har sentre som Arendal Sport&Fitness-Senter, Moss EasyLife Senter, Toppform i Stavanger og på Sola, Modus i Bodø (først som Modus Narvik), Balanz på Sandnes, MyLife Sandefjord og MyLife Skien vært med.

- Og vårt første treningssenter bare for vektreduksjon, Drammen EasyLife Senter, feirer 10 års jubileum i august 2020.

- Det er mange gode grunner til at det lønner seg for et treningssenter eller en behandlingsinstitusjon å starte opp med dette programmet:

Kristiansand treningssenter
Morten Hofseth som var den første som startet opp med EasyLife programmet her i landet, i august 2004, foran sine nye lokaler for Kristiansand Sportssenter, i Markensgate i sentrum av Kristiansand.

2. NY GRUPPE MEDLEMMER

- EasyLife programmet gir deg tilgang til en gruppe medlemmer som ikke ville blitt medlem ved ditt senter, dersom de ikke hadde startet opp med et av våre EasyLife program.

- Vi ser at mellom 80 og 90% av disse medlemmene ikke ville blitt medlemmer hverken på ditt treningssenter eller andre treningssentre, om det ikke hadde vært for dette programmet.

- Denne gruppen medlemmer er også med på å senke terskelen for å bli medlem for andre mennesker. For når de ser at disse menneskene har blitt medlemmer ved ditt senter, tenker de at de også kan begynne å trene hos deg.
- EasyLife medlemmene gir med andre ord, ditt treningssenter en mykere profil som gjør at du når flere mennesker som i utgangspunktet er redde for å begynne på et treningssenter.

Arendal sport & fitness senter
Odd Magne Lien (til v) har tilbudt EasyLife programmet ved sitt treningssenter i Arendal, Arendal Sport&Fitness-Senter, helt siden 2005. Her ser vi ham sammen med en av sine mange EasyLife deltagere, Thor Eigil Johansen, som gikk ned fra 156 til 106 kilo i løpet 5 måneder i 2020.
Toppform
Tor Herman Omland og Jarle Vangsnes (til v) har tilbudt EasyLife programmet helt siden 2005, først ved de to Toppform sentrene i Stavanger og Sola, og senere ved deres eget senter, Balanz på Sandnes. Og for noen år siden startet Tor Herman også opp med EasyLife på Karmøy.
EasyLife Sandefjord
EasyLife har vært på plass i Sandefjord helt siden 2005. Først het sentret Puls Sandefjord, som senere byttet navn til MyLife Sandefjord. Her ser vi club leder og EasyLife instruktør, Jonas Angell-Petersen (til v) sammen med Arvid Øverland som har fått hjelp til å gå ned 25 kilo i 2020.
Ta kontakt nå!

Vil du også tilby EasyLife?

Fyll ut navn og nummer, og send inn. Vi kontakter deg for en prat om dine muligheter med EasyLife.
Vær vennlig å gi oss ditt navn
Vi trenger ditt postnummer.
For å ringe deg behøver vi ditt telefonnummer.
Invalid Input
EasyLife UTE

Sjekk også ut
EasyLife UTE

Dette er en kjempemulighet for deg som liker å trene ute året rundt, i all slags vær, og som også liker å trene andre.

Denne interessen kan du nå kombinere med muligheten for gode inntekter, om du starter opp med EasyLife grupper som hovedsakelig skal trene utendørs.

Finn ut mer
EasyLife for PT

Sjekk også ut
EasyLife med personlig trener

Personlige Trenere er en yrkesgruppe som har vært i sterk vekst de siste årene. Det betyr at mange kan mye om trening, kosthold og ernæring, og bakgrunnen gir gode forutsetninger for også å tilby våre EasyLife-program.
Hvordan dette kan gjøres avhenger av hvem du er, hva du ønsker og hvordan markedet er der du ønsker å tilby EasyLife.

Finn ut mer
© 2020 Easylife Norge AS