Menu
lisesbloggheader

-25 kilo på fire måneder!

Etter 17 uker på EasyLife, er Lise Kathrine Sternfoss blitt hele 25 kilo lettere!  

Fredrikstad2NETT

lisesblogg2

Da 48-åringen startet på EasyLife var det store målet først å gå ned 20 kilo. Deretter ytterligere ti før julen ringes inn.

 

 

- Jeg gikk ned 18 kilo på de ni første ukene.

- I snitt har jeg gått ned 1-3 kilo i uka. Jeg er fornøyd når jeg har gått ned fem 

kilo til, men jeg håper jo jeg klarer å 

gå ned ytterligere fem kilo til, slik at det blir 35 totalt. 

Lise har fått beskjed om at de fleste stopper opp en periode, før de klarer å gå videre ned. Selv er hun ikke kommet til det punktet. Det går jevnt og trutt nedover, men ikke like raskt som i starten lenger.
- Jeg vet jo at det er nå jobben begynner. For meg tror jeg nøkkelen blir å fortsette på treningssenteret også etter EasyLife.

Hun har nemlig hørt noen eksempler på mennesker som har sluttet på senteret etter at EasyLife-kurset er over, og som har slitt med å holde de gode vanene og dermed vekta.

- Noen har begynt på ubetjente sentre, og det har ikke gått like bra for alle. I alle fall trenger jeg noen som ser meg. Instruktørene vi har på EasyLife er jo på senteret, og da kan man også spørre dem.
Miljøet i EasyLife-gruppen hun er en del av, og miljøet generelt på senteret gjør det enklere å lykkes. Det er lettere å finne treningsglede samme med andre, og få hjelpen som gjør at treningen både er riktig for kropp og hode. Man er tross alt ikke utlært etter å ha trent i ett år.

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Øvrige livsstilsprogrammer