Livet før og etter EasyLife

Jeg har fått et helt nytt og lettere liv. EasyLife ga meg i tillegg bedre selvtillit. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg startet på EasyLife.

lise foeretter

Lise på ferietur før og etter at hun startet på EasyLife-programmet. Foto: Privat.

Hva gjorde utslaget for at du ønsket en livsstilsendring?

Jeg var lei av å føle meg uvel. I tillegg jobber jeg i helsevesenet, og ser mye som jeg ikke kan tenke meg å oppleve selv av f.eks livsstilssykdommer. Så jeg tenkte
-    Nei nå orker jeg ikke mer. Jeg er 50 år og livsstilssykdommer kan fort komme.
- For meg var det veldig viktig at EasyLife-kurset varte i ett år. Da fikk jeg tid til å innarbeide gode rutiner. I tillegg var det godt å være i en gruppe hvor vi støttet og oppmuntret hverandre.
Jeg stoppet på den vekten jeg selv var fornøyd med, og der jobber jeg for å være.  Gjennom å tenke bevisst på hva jeg putter i meg av mat, spise jevnlig og ikke minst prioritere og trene jevnlig.

 

Mat og min nye livsstil

Kostholdet har generelt blitt mye bedre. Hele familien spiser det samme og vi spiser mye kylling og fisk.
-    Jeg er mye mer bevisst og jeg har fått mye kunnskap gjennom EasyLife-kurset. EasyLife-boken ligger fremdeles framme på kjøkkenbenken og jeg ser i den innimellom.
-    På EasyLife-kurset lærte vi om tallerkenmodellen, og den er lett å forholde seg til i hverdagen. Så mye enklere enn å veie mat eller telle kalorier.
Etter ferier og helligdager er jeg bevisst på at jeg må hente meg inn igjen, slik at jeg går tilbake til de gode rutinene jeg har fått
- Vesentligste forskjellen for meg nå er at jeg tenker over hva jeg velger å ha ta på min tallerken og ikke minst hvor mye jeg tar på tallerkenen min. Jeg tar heller to små porsjoner i stedet for to store. Jeg modererer mengden.

Treningsglede

Jeg har fortsatt å trene jevnlig på senteret for å klare og holde kontroll på meg selv. Der er det også instruktører som ser meg og kjenner meg. På den måten presser jeg meg selv til å holde meg der jeg ønsker å være.
-Jeg trener 2-3 ganger i uka på senteret. I tillegg går min mann og jeg ca 1,2 mil nesten hver søndag – uansett vær.
Ryggen min er mye bedre nå enn før jeg gikk ned i vekt. Jeg hadde en gammel prolaps som er mye bedre, for jeg er lettere og sterkere i kroppen. Jeg har jo ikke så mye å bære på.
- På ferier går jeg jevnlig turer. Det er mye god trening i å bruke skogen og gå i ulendt terreng. Jeg finner meg en bakke og går opp bakken i raskt tempo, for så å gå ned igjen. Slik kan jeg kjøre intervall enten jeg er hjemme eller på ferie.

Hverdagen etter EasyLife

Hverdagen har blitt lettere, noe som gjør at jeg føler meg mere vel. Jeg har bedre humør og ikke minst har jeg fått en bedre selvfølelse. Jeg føler meg generelt tryggere i hverdagen. Jeg er mye mer bevist og jeg har fått en enklere og bedre hverdag.
Jeg har alltid vært aktiv, men nå er ting lettere og jeg orker mer. Jeg er ikke sliten og tung mer. Før var det tungt å knyte sko. Nå er det lett, og jeg tenker ikke på det som et slit lengre.
Jeg føler meg bedre, og jeg føler meg mere vel i min egen tilværelse.
Jeg angrer ikke et sekund på at jeg gikk på EasyLife! Jeg har nå kommet inn i gode måltids- og treningsvaner. Ja, jeg har funnet treningsgleden. Jeg kjenner at jeg blir rastløs hvis jeg ikke får trent. Så det er ingen tvil om at dette har vært positivt for meg, avslutter Lise.

lisetur

Livet for Lise etter EasyLife. Nå går hun jevnlig turer, også når hun er på ferie. Foto: Privat.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS