Slik har året vært!

LiseBlogg05052015Web 10 of 10LiseBloggFredrikstadF040914WBrukHun gikk ned 34,2 kilo, fikk bedre verdier i forhold til å unngå livsstilsykdommer, mer selvtillit og et lettere liv. Bokstavelig talt. Her er Lises EasyLife år!

Vi har nå fulgt Lise Kathrine Sternfoss i ett år. Fra hun vant et EasyLife-kurs i april 2014, til hun var på siste kurskveld ett år senere. Det har vært en fantastisk reise å ta del i. 

Starten

Når man begynner på EasyLife for deg som skal ned ti kilo eller mer, er det en kickstart, der man spiser kosterstattere i starten.

Disse inneholder alt man trenger av næring og vitaminer. Man går raskt ned, for å få en ekstra motivasjon til gjøre en solid jobb.

- Jeg vendte meg til det, og synes tiden gikk fort. Det var veldig enkelt å bruke kosterstatterne, for da slapp jeg å tenke på hva jeg skulle spise. Det var faktisk skumlere da vi skulle begynne å spise vanlig mat, og byttet ut erstatteren gradvis med ett og ett måltid.

 

Maten

Lise føler ikke at hun ofrer noe i matveien. Hun spiser oftere enn før, og jevnere. 

- Jeg føler at jeg er blitt mye bedre kjent med meg selv. Hva kan jeg spise, hva føler jeg meg oppblåst av.

- Det går mye i kylling, kjøtt og fisk. Grønnsaker og fullkonsprodukter. Resten av familien har ingen innvendinger mot noe, annet enn fisken. Og når jeg har laget to middager er det kun at jeg har hatt noe kjøtt i tillegg til fisk, resten av det vi har på tallerkenen er det samme.

Lise føler også at smaken har endret seg. Ting hun trodde hun ikke likte før - liker hun nå.

- Pølser synes jeg ikke er godt lenger. Hvis jeg skal spise sjokolade, velger jeg alltid den mørke, som jeg ikke var noe glad i før. Nå synes jeg den vanlige Freia-sjokoladen er for søt. 

Lise er nemlig ingen fanatiker. Hun kan godt spise godteri - det avgjørende er mengde og hyppighet.

Trening

Tre dager i uka er det trening. Av og til fire. Men alltid tre - så sant hun ikke er på ferie.

LiseBlogg05052015Web 4 of 10Lise følte seg ikke veldig høy i hatten da hun første gangen kom til senteret, men når hun opplevde at alle var så hyggelige, hjalp det på selvtilliten.

De egne EasyLife-treningene - kun for nåværenede eller tidligere EasyLife-deltakere, gjorde det hele enklere. De timene er også et springbrett til andre timer på senteret.

- Min nøkkel for å få det til, er å dra rett fra jobb. Kommer jeg først hjem, er det mye tyngre å reise ut igjen. Jeg har forsøkt morgenspinn også, klokken seks, men det var ikke noe for meg.

På bildet til høyre er hun sammen med instruktøren og to av de andre hun gikk på EasyLife med. 

Allerede på ferie i fjor sommer, etter at hun hadde gått ned 15-20 kilo, merket Lise en endring.

Hun gikk mye lettere, og ville ha en mer aktiv ferie med lange gåturer i varmen.

- Mannen min kalte meg fjellgeita, for når jeg var raskere enn ham til toppen, gikk jeg ned og møtte ham for så å gå til topps igjen.

Les også: Forskning viser at EasyLife virker

Klær

Når man går ned i vekt - tar det tid å skjønne det selv. Lise har gått fra størrelse 52/54 til 42 og medium. 

- Datteren min kom hjem med en gave til meg, og da skjønte jeg ikke hvorfor hun hadde kjøpt så liten størrelse. Men den satt som et skudd! Jeg går nemlig fortsatt til stativene med XL.

Lise er også blitt mer fargerik. Før ville hun gjerne gjemme seg litt bort i sorte gevanter. Nå er hun ikke redd for å tiltrekke seg litt oppmerksomhet gjennom mer fargerike klær.

- Jeg likte aldri å gå inn i et rom før. Nå er det blitt bedre, sier hun.

Lise var faktisk på stranda i Norge forrige sommer. Det er mange år siden sist. 

Bare oppturer

Den blide østfoldingen klarer faktisk ikke å finne noen nedturer ved EasyLife-året. Hun er strålende fornøyd med å ha gått ned 34 kilo.

Alle målingene hun kan ta på legekontoret som forteller om kroppens tilstand er gode, hun kjenner at hun er mye sprekere i det daglige.

Familien har backet henne hele veien, men kanskje følt innimellom at det er en liten egotripp enkelte ganger når hun har prioritert egen trening. Dog er dette sjelden.

Men Lise var fast bestemt på å prioritere seg selv. Nå må hun bare fortsette med det - hun føler at vanene er i ferd med å sette seg.

- EasyLife har bare vært positivt!

Vil du vite mer om EasyLife - trykk HER - så tar vi en uforpliktende kontakt. 

 

 

 

 

 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS