- Jippi! Jeg nådde målet mitt!

LiseBlogg05052015Web 2 of 10Lise strakte armene i været og jublet da hun gikk på vekta for siste gang som EasyLife-deltaker.

 

Hun hadde satt seg 20 kilo som et mål.

Hun drømte om 30 - men torde ikke helt å tro på den drømmen.

Derfor smilte hun så bredt som det gikk da hun veide seg på aller siste kurskveld. Siden hun startet på 48-årsdagen sin 28. april 2014 - har hun gått ned 34,2 kilo i løpet av EasyLife-året.

Mye ned i starten

- Så mye hadde jeg ikke drømt om en gang. Jeg har jobbet veldig hardt den site måneden, etter at det lenge sto stille. Det irriterte meg litt.

Les også: Benthe gikk ned 13 kilo - anbefaler det til alle.

Lise gikk mye ned i starten. Etter fire måneder var 25 kilo borte, og fra den femte til den ellevte måneden sto hun mer eller mindre helt stille på 28 kilo ned.

Den hyggelige legesekretæren levde som hun ønsket, livet var normalt, men det var denne grensen på 30 kilo som hun gjerne ville passere.

- Nå tenker jeg at jeg skal klare å holde meg her jeg er nå, sier Lise.

Les også: Forskning viser at EasyLife virker.

Hun har hele tiden vært bevisst på at det hun har gjort ikke har vært en slankekur, men en livsstilsendring. Selv om hun jublet siste kurskveld, var ikke det fordi kurset var ferdig. EasyLife-konseptet holder man seg til hele livet. 

Trygghet å fortsette på senteret

Lise trener tre dager i uka. Hun har gjort små justeringer i kostholdet som gjør at måltidene er sunnere. Hun har lært seg triks som gjør at hun spiser mindre - men likevel nok til å bli mett. Hun spiser oftere, og har fortsatt masse motivasjon og inspirasjon til å fortsette med sine nye vaner.

- Jeg skal for eksempel ikke slutte å trene på Family Sports Clud i Fredrikstad, der jeg har gått på EasyLife. Det gir meg en trygghet å være her. Instruktøren min møter jeg på forskjellige gruppetimer, og jeg kan spørre henne om jeg skulle lure på noe.

Lise føler også at det er godt å bli sett - hun kan ikke skeie ut og droppe de gode vanene. Det er noen som ser henne.

Men; det er ikke noe tema å snu tilbake til gamle vaner. Hun føler ikke at de nye inneholder hverken forsakelse eller annet enn positive effekter. 

Lyst til å lykkes som Lise? Trykk her - så tar vi en uforpliktende kontakt. 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS