Lise om kickstart og kosthold

Lise spiser helt normal mat - uten å veie eller telle kalorier.
LiseBloggFredrikstadH040914W

 

 


Men; når man starter på EasyLife, går man på kosterstatter de første ukene. Denne er for å få en rask vektreduksjon, som gjør det enklere å komme i gang med trening. Resultater med en gang gir motivasjon, slik at man får den driven man trenger for å gå ned og endre livsstilen.

Kosterstatteren inneholder alt man trenger av vitaminer og mineraler og er godkjent av statlige råd for ernæring. Lise synes det var overraskende greit å spise!

Gikk lett!

- Det gikk veldig lett. Da følte jeg at jeg hadde kontroll og oversikt over hva jeg fikk i meg. Jeg var ikke sulten i det hele tatt, og vi fikk beskjed om at noen får et veldig kick av kosterstatteren. Det sies at de som starter på EasyLif har de reneste husene i området!

Lise fikk ikke det store energikicket, men hun fikk et lite et.

Nok til at hun fikk ordnet litt opp i noen skap, og nok til at at det gikk på skinner med endringen.

Selskap gikk fint

Det gikk helt greit å dra bort i selskaper også i denne perioden, og hjemme lagde de andre familiemedlemmene mye av maten de skulle spise selv.

- Det gikk helt greit for meg å lage mat i denne perioden også. Når vi var borte hadde jeg med kosterstatter, og de jeg var i selskap med synes det var imponerende at jeg klarte å unngå fristelser fra kakefat og koldtbord.

Etter hvert begynte hun å bytte ut kosterstatteren med vanlige måltider.

Enkle regler

- Da måtte jeg passe litt på i starten, for at jeg skal ha riktig mengde av proteiner, karbohydrater osv., slik at det ble som på tallerkenmodellen.

Hun hverken telte kalorier, eller veide mat, men brukte enkle tommelfingerregler.

- Jeg spiser akkurat det samme som resten av familien, men setter kanskje måltidet litt annerledes sammen. Tar litt mer av noe, og lit mindre av noe annet, sier Lise. 

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS