-25 kilo på fire måneder!

Etter 17 uker på EasyLife, er Lise Kathrine Sternfoss blitt hele 25 kilo lettere!  

Fredrikstad2NETT

lisesblogg2

Da 48-åringen startet på EasyLife var det store målet først å gå ned 20 kilo. Deretter ytterligere ti før julen ringes inn.

 

 

- Jeg gikk ned 18 kilo på de ni første ukene.

- I snitt har jeg gått ned 1-3 kilo i uka. Jeg er fornøyd når jeg har gått ned fem 

kilo til, men jeg håper jo jeg klarer å 

gå ned ytterligere fem kilo til, slik at det blir 35 totalt. 

Lise har fått beskjed om at de fleste stopper opp en periode, før de klarer å gå videre ned. Selv er hun ikke kommet til det punktet. Det går jevnt og trutt nedover, men ikke like raskt som i starten lenger.
- Jeg vet jo at det er nå jobben begynner. For meg tror jeg nøkkelen blir å fortsette på treningssenteret også etter EasyLife.

Hun har nemlig hørt noen eksempler på mennesker som har sluttet på senteret etter at EasyLife-kurset er over, og som har slitt med å holde de gode vanene og dermed vekta.

- Noen har begynt på ubetjente sentre, og det har ikke gått like bra for alle. I alle fall trenger jeg noen som ser meg. Instruktørene vi har på EasyLife er jo på senteret, og da kan man også spørre dem.
Miljøet i EasyLife-gruppen hun er en del av, og miljøet generelt på senteret gjør det enklere å lykkes. Det er lettere å finne treningsglede samme med andre, og få hjelpen som gjør at treningen både er riktig for kropp og hode. Man er tross alt ikke utlært etter å ha trent i ett år.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS