Lise om trening!

lisesblogg4Jeg var veldig spent før jeg startet. Terskelen for å gå inn på treningssenteret var høy, bare det å skulle gå rundt sammen med alle de veltrente.
De som sprang i full fart på tredemølla, der andre ble slitne bare av å gå opp trappa mellom 1. og 2. etasje.
Men det var moro da. Fremgangen kom fort, og alle er veldig hyggelige!
Det er også et stort spenn i alder og den fysiske formen de forskjellige er i. På Family Sports Club i Fredrikstad passer alle inn, noe Lise erfarte.
Det er også egne treninger bare for de som går på EasyLife. Lise forsøkte begge timene, og har vært fast med på en time lørdag morgen klokken 0900.

Nå føler jeg at helgen varer mye lengre enn tidligere. Klokka ringer åtte, og jeg er her ni. Vi har store barn, og de legger seg sent, så ofte kunne vi ligge til 11 på lørdagene.
Det er rett og slitt blitt en god start på to fridager med morgenøkten. Lise er på Family tre dager i uka, minst. En sjelden gang får hun til fire også. Tidligere har hun vært medlem på andre sentre, ubetjente. Det har ikke vært noen suksess for henne.
Her får du oppfølging, det er bare å spørre om du lurer på noe. Når jeg får nytt program, lærer de meg også øvelsene, og går rundt med meg. Tidligere har jeg slitt en del med ryggen, men etter at jeg begynte her, har jeg ikke hatt noen problemer.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS