Vant EasyLife-kurs - startet på bursdagen

På sin egen 48-årsdag startet Lise Kathrine Sternfoss på EasyLife.

Fredrikstad-damen ble den heldige vinneren da vi ba våre Facebook-venner skrive hvorfor akkurat de fortjente å vinne det 1 år lange EasyLife-kurset.

lisesblogg1
- Dette blir helt nydelig!

Det er en blid 47-åring som tar i mot oss i en av Fredrikstads bydeler. Det er bare noen dager til hun fyller 48 – bursdagen skal feires på EasyLife-kurs hos Family Sports Club i Fredrikstad. Det finnes nemlig så mange positive ting Lise ønsker å oppnå gjennom 12 måneder med kostholdsveiledning, trening og mental trening.

Målene

- Hovedårsaken til at jeg sendte inn til konkurransen, er at jeg ønsker å gå ned i vekt. Delmålet er 20 kilo, men jeg håper på 30 kilo.

Lise ønsker seg en livsstil der hun orker mer i hverdagen. Mye er blitt tyngre, og hun har lyst til å fortsette og leve et aktivt liv.

- Jeg blir jo ikke yngre, og da må jeg holde meg i form for å orke og henge med.

Nå blir hun fort sliten og andpusten når hun er ute og går tur med andre, og hun føler at tunga henger som et slips når hun tar trappene 3-4 etasjer opp. Sommeren er rett rundt hjørnet, men Lise har ikke ikledd seg badetøy og reist til norske strender på årevis.

- Jeg har til nød vært på stranden i syden, og håpet jeg ikke treffer noen kjente.

Å finne klær er heller ikke alltid like enkelt. Nå tenker Lise ofte at de sikkert ikke har det fine klesplagget i hennes størrelse.

Hørt mye positivt

EasyLife klinger godt i Lises hode. Hun har hørt mye positivt om programmet, og kjenner andre som har gått på EasyLife og hatt suksess.

- Jeg har hørt at de har veldig gode trenere, som er flinke til å motivere. Det er lettere om man er del av en gruppe. Er man på egen hånd, sprekker man mye lettere. At EasyLife varer et helt år, var også viktig for meg. Da varer det så lenge at jeg regner med det er lettere å komme inn i rytmen.

Lise er nemlig klar over at EasyLife ikke er noe slankekurs, men en livsstilsendring. Hun har forsøkt slankekurer før, men ikke lykkes. Nå er hun imidlertid motivert på en helt annen måte, og sikker på at hun skal klare det.

- Før har jeg sagt at jeg er motivert, uten å være det. Jeg har tenkt at det blir kjedelig og et ork. Nå er jeg kjempesikker på at det skal gå bra. Dette er ingen forsakelse, men vinn-vinn.

Støtte hjemme

Lise har som så mange andre brukt mye tid på ungenes aktiviteter, og lite på egne. Nå er barna store, eldste er snart 23 og tvillingene blir 20. Da er det tiden overmoden for at mor skal ta vare på seg selv.

- Hele familien er med meg, og alle skal backe meg opp. Gjennom EasyLife skal jeg få en livsstil jeg skal leve med resten av livet og ikke bare en kur som varer i noen uker. 

- Når EasyLife-året er omme, kan jeg bare spørre på senteret om jeg lurer på noe.

For det er smart å fortsette å trene på EasyLife-senteret etter endt kurs. Da har du et sikkerhetsnett, og du fortsetter de gode treningsvanene du skal ha resten av livet.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS