Det eneste negative jeg kan si om EasyLife må være at den dyre dressen jeg kjøpt meg for to år siden nå ser ut som en sekk...

 

Ned 25 kilo på 3 måneder i Bison-gruppa på Modus Bodø

"Det eneste negative jeg kan si om EasyLife må være at den dyre dressen jeg kjøpt meg for to år siden nå ser ut som en sekk og må legges ut for salg", sier Olav Rebtun (36), som kan stå som et godt eksempel på hvor bra Bison-gruppa fungerer på Modus.

Håndballmannen fra Bodø Håndballklubb, nå karriererådgiver i AS3 Employment, startet opp i historiens andre Bison-gruppe ved Modus i januar i år. 26 menn startet opp i denne EasyLife-gruppa kun for menn, og ifølge EasyLife-instruktør og innehaver av Modus, Trond Chitussi, har Bison-gruppa vært en suksess. Alle har gått ned veldig mye i vekt bare i løpet av de tre første månedene av det ett år lange EasyLife-programmet.

"Jeg veide 120 kilo da vi startet opp i slutten av januar, mens jeg tre måneder senere veier 95 kilo. Helt fantastisk. Det er jo det samme som jeg veide da jeg la opp som håndballspiller for Bodø HK i 2006", forteller 36 åringen, som gikk i den fella mange lagidrettsutøvere har gått i før ham, nemlig at de sluttet mer eller mindre å trene når de ikke lenger var del av et lag som ble styrt av en trener.

"Jeg var vant til å møte på trening hver dag og bli ledet. Da er det ikke så lett plutselig å trene alene. Derfor sluttet jeg stort sett å være aktiv, mens jeg derimot fortsatte å spise som jeg hadde gjort mens jeg spilte håndball."

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

Kilo for kilo

"Kiloene kom på jevnt og trutt, helt til jeg forsto at jeg måtte gjøre noe. Men først tenkte jeg at jeg måtte klare dette på egenhånd, inntil jeg leste i magasinet om Bison-gruppa ved Modus. Det fenget meg, og jeg valgte å ta et møte med Trond her på Modus", forteller Olav, som ikke har angret på den avgjørelsen.

"Bortsett fra den aller første uka som var litt tøff, har det jo gått som en lek. Kiloene har rent av meg og jeg har fått et overskudd jeg aldri har kjent tidligere. Nå klarer jeg mye jeg ikke har orket på mange år. Alt har blitt lettere og jeg sover mye bedre om natten også", forteller 36 åringen fra Rønvik, som skryter av samholdet i Bison-gruppa. "Det er et fantastisk bra miljø i gruppa. Vi har felles mål om gå ned i vekt og legge om livsstilen, og vi deler ting med hverandre. Vi har også en felles Facebook side der vi kommer med råd til hverandre og blant annet organiserer felles treninger. For eksempel har vi leid et sted der vi spiller fotball sammen."

Les også: DET VAR IKKE VANSKELIG I DET HELETATT...

Mat og trening

Olav forteller at han, etter mange år med lite trening og et dårlig og uregelmessig kosthold, helt har lagt om livsstilen, både i forhold til mat og trening, i løpet av månedene som har gått siden EasyLife-oppstarten på Modus.

"Nå spiser jeg mange og små måltider, mens jeg før stort sett bare spiste en kjempestor lunch og en enda større middag sent på kvelden. Jeg spiser også annerledes mat enn tidligere. Har lært mye om mat som jeg ikke visste, og det er slutt med tallerkener som bare besto av et stort kjøttstykke og ellers bare pommes frites og Bearnaisesaus. I tillegg har jeg begynte å trene regelmessig, fem øker i uka, hvorav tre av dem er her på Modus. Her trener jeg stort sett styrketrening. Nå vil jeg bygge opp muskulaturen igjen, mens jeg i tillegg løper eller går fjellturer."

Dress til salgs

EasyLife har likevel også en kostnadsside som ikke Olav helt så for seg da han investerte i en kostbar dress for to år siden.

"Jeg kjøpte en dyr dress som jeg tenkte jeg kunne ha i mange år fremover. Men da jeg skulle ta den på meg for å gå i en konfirmasjon i mai, fikk jeg meg en overraskelse. Det var jo som å trekke på seg en sekk og jeg måtte snøre den igjen for at den ikke skulle falle av meg. Nei, de pengene har jeg tapt og nå skal jeg legge dressen ut for salg på Finn. Jeg har jo gått ned fire størrelser i bukser. Så jeg må nok kjøpe meg en ny dress", avslutter den tross alt svært så fornøyde karriererådgiveren fra Bodø.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS