Fantastisk opplegg!

Vi har sett veldig mange som har fått flotte resultater med EasyLife-programmet her. De skrøt alle av hvor seriøst og bra dette var. Alt, absolutt alt, viste seg å stemme. Fantastisk opplegg!
 

3 fornøyde damer smiler bredt her de står i skogen rundt et treJeg har fått et nytt liv!

 
– Det aller beste med EasyLife er at jeg har blitt så mye bedre av mange plager jeg hadde i skuldre, nakke og armer. Etter å ha gått ned 17 kilo, og kommet i trening, har smertene avtatt og livet blitt så mye bedre, forteller Kristin Grande.
Den godt kjente frisøren på Jevnaker har byttet ut sofaen etter jobb, med aktiviteter som sykling, jobbing i hagen og lek med barnebarna.
Jeg har fått et nytt liv, sier hun. Den blide frisøren hadde lest flere utgaver av EasyLife-magasinet, men ikke kommet lenger enn nettopp det.
En kunde som var storfornøyd fikk henne til å trå over terskelen. Etter det var det ingen vei tilbake.
– Jeg hadde bestemt meg. Kurset var egentlig fullt, men jeg sa jeg skulle være med uansett. Det ordnet seg, noe jeg er kjempeglad for, forteller Kristin Grande.
– Effektene er jo stå store. Nå følger jeg endelig samboeren på turene, jeg nyter komplementer jeg går på jobb og gleder meg til hvert eneste oppmøte her på Camp Eggemoen, sier hun. 
 
På bildet ser vi Reidun Skjørten Hansen (fra v), Kristin Grande og Kristin Løchsen som kan juble over å ha gått ned henholdsvis 14, 17 og 10 kilo ved hjelp av EasyLife-programmet på Camp Eggemoen.
 
 

 Aha-opplevelse

 
– Jeg har helt klart fått en aha-opplevelse etter EasyLife og treningen her. Nå skjønner jeg godt hvilke feil og mangler vi har hatt i trening og kosthold tidligere, sier Kristin Løchsen.
Hun har i sin jobb som virksomhetsleder i Jevnaker kommune ansvar for folkehelse og helsefremmende arbeid. Nå har hun virkelig gått foran og vist vei. 10 kilo er borte. Nå vet hun hva som skal til for både å holde vekten og kanskje ta av et par-tre små til.
– Bevisstgjøring, kaller hun det.
– Vi har lært så mye om hvordan kroppen fungerer, om trening og om matinntak. Når en kan mer, er det også lettere å holde motivasjonen oppe, sier 57-åringen.
Hun har trent i «alle» år, men ikke fått den forventede og ønskede effekten.
– Det var ikke nok, rett og slett. Etter at jeg og venninne Reidun ble med her, ble det en helt annen fart i sakene, sier bestemoren som nå synes det er kjempestas å ha ork til å følge de fire barnebarna.
 

Blir sett og ivaretatt hele tiden!

 
– Etter å ha gått ned 14 kilo med EasyLife-programmet, har jeg redusert på blodtrykksmedisinene jeg har gått på. Kjempebra, og utrolig deilig, sier Reidun Skjørten Hansen. Hun tok av 10 kilo på kort tid, og nå er fire til borte.
Bare den første uken gikk jeg ned 4,1 kilo, så ble det 700 og 900 gram de to neste uken, for så å ta av 2,5 kilo i uke 4, forteller hun fornøyd.
Livet er lettere, bokstavelig talt.
– Jeg har fått en god drahjelp med EasyLife-programmet og de flotte ansatte her. DE er helt utrolige. Du blir sett og ivaretatt hele tiden, og får en god følelse av at de oppriktig er opptatt av at vi skal lykkes med å nå våre mål, forteller Reidun.
Hun er ansatt i Jevnaker kommune, en arbeidsplass hvor EasyLife og Camp Eggemoen har slått ned som en positiv bombe. Den ene etter den andre starter etter å ha sett kollegaer med flotte resultater. Det flere som møtes til trening to ganger i uken.
– Jeg må også skryte av gruppen vi går i. Her har alle samme mål. Det er mye latter og moro, smiler hun.
 

Fakta:

Kristin Grande (56)
Samboer, to barn, fire barnebarn.
Bor på Jevnaker.
Frisør med egen salong i Storgata.
Har gått ned 17 kilo på fem måneder.

 
Reidun Skjørten Hansen (58)
Gift, to barn og fire barnebarn.
Bor på Jevnaker.
Konsulent administrasjonen Jevnaker kommune.
Har gått ned 14 kilo på fem måneder.
 
Kristin Løchsen (57)
Gift, fire barn og fire barnebarn.
Bor på Jevnaker.
Virksomhetslederhelse, Jevnaker kommune.
Har gått ned 10 kilo på fem måneder.
 

En oversikt over våre EasyLife senter: http://easylife.no/her-finner-du-easylife

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS