Trebarnbarnsmor prioriterte seg selv

monika prioMonika Johansen følte seg ikke vel og ble deprimert fordi hun synes hun var for stor. – Men så tenkte jeg at nå er det min tur, etter å ha prioritert familien i alle år.
 

52-åringen brukte bare tre måneder på å gå ned 19 kilo. Nå er hun i full gang med å legge om kostholdet og hun trener tre dager i uka på Kristiansand Sportssenter i Dronningensgate. Selv om hun gikk fort ned i starten, var det ingen kjapp slankekur. Men en varig livsstilsendring.
- Jeg følte at det var min tur til å prioritere helsa. Men du vet vi kvinner er født med dårlig samvittighet.
Endringene har faktisk vært et gode for hele familien. Ektemannen har fått en sprekere kone, barna har fått gladere mor, og barnebarna har fått en bestemor med mer energi.

Nå starter det!

Monika er imidlertid klar på at tre måneder ikke er noen varig endring. Hun startet for å lykkes, og resultatene er så gode at det har gitt stor motivasjon til å leve et sunt og aktivt liv i årevis fremover.

- Det er greit å gå ned i vekt, men nå begynner jobben med å få fettprosenten ned og få litt mer muskler. Det må strammes opp litt når man går så mye ned, sier den spreke damen.
Hun har nemlig hatt en fremgang treningsinstruktør Lasse Myklebust er råimponert over.
- Vekten er en ting, men da hun startet klarte hun ikke en eneste situps. Nå tar hun 26 stykker!
Det er heller ikke så mange damer - uansett alder - som tar pushups med strake bein og smiler til fotografen samtidig!

Mye lettere liv

Monika merker at livet er blitt mye bedre i løpet av tre måneder. Hun orker mer, og kjenner det godt på jobben som hjelpepleier.

- Før følte jeg meg tung, og orket bare akkurat det jeg skulle på jobb og hjemme. Nå går alt mye lettere. Og mens sofaen før kom og hentet meg på kjøkkenet etter at jeg hadde spist, trenger jeg ikke å sove middag lenger.

Gøy å pynte seg

Som kvinner flest liker Monika å pynte seg. Livsstilsendringen på EasyLife har gjort at hun må kjøpe alt nytt.
- Venninnene mine har fått mange fine klær av meg, smiler hun.
Tidligere gikk det ofte i XL, nå er det medium og large som gjelder.

Vegret seg for å starte

For Monika ble bøygen å starte. Ta telefonen til Kristiansand Sportssenter.
- Jeg hadde lest om alle de fantastiske resultatene i EasyLife Nytt. Men jeg løftet av røret mange ganger før jeg slo nummeret. Da jeg først gjorde det og avtalte tid her nede, var det gjort.
Monika tror hun var litt flau fordi hun var stor, var redd hun ikke skulle klare det, og tenkte skal, skal ikke. Hun angrer ikke på at hun landet på skal.

Trives med trening

Jojoslanking har også vært en del av Monikas liv. Det samme har støttemedlemskap på treningssentre. Nå går og løper hun med hunden 1-2 ganger i uka hjemme på Vågsbygd i tillegg til treningen på Kristiansand Sportssenter.
- Treningen er veldig grei, og det gir meg masse.
Monika savner heller ikke noe i det nye kostholdet. Nå hun i tillegg får masse komplimenter fra kolleger, venner og familie, gir selvfølgelig det både selvtillit og motivasjon.

Lett med turnus

Monika Johansen har fått mye mer energi.

– Når jeg var for tung, ble jeg tiltaksløs. Nå har jeg masse overskudd, sier 52-åringen. Hun jobber turnus og synes det er enkelt å legge inn treningen både på formiddagen eller ettermiddagen.

De gode resultatene har også gitt ekstra motivasjon, Monika har fått ti prosent mindre fett, og blitt 15 centimeter smalere rundt livet.

Vil du gå ned i vekt? Fyll ut interersseskjema til høyre. Så tar nærmeste EasyLife-senter kontakt for en uforpliktende samtale.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Interessert?

Hvis du synes EasyLife høres ut som noe for deg så kan du fylle ut interesseskjemaet under så tar vi kontakt med deg så fort vi kan!

Ta kontakt nå!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

© 2020 Easylife Norge AS