Menu
lisesbloggheader

Førjulstips

Lises førjulstips:

  • Tenk mengde og tallerkenmodell
  • Ikke lag mat og spis julemat i HELE desember.
  • Ikke start for tidlig med «julekosen»
  • Velg oppskrifter som er sunnere, og som gir deg litt mer næringsstoffer
  • Bytt ut ingredienser i oppskriften
  • En dessert som vår familie har blitt glad i er mager vaniljekesam med frukt og mandler.
  • Velg kalkun i stedet for ribbe
  • Julebord: Lag maten i fellesskap. Da kan du være med å bestemme litt mer.
  • Tenk MENGDER og VÆR bevisst!
  • Velg mørk sjokolade med 80 % kakao. En til to ruter er nok, da den er mektigere. (Velger du melkesjokolade er det lett å ta for mye.)
  • Husk at det er lettere å gå tilbake til gamle vaner, enn å holde de nye vanene. (Ha det i bakhodet og tenk på det, slik at du foretar bevisste valg).

lise foerjul

Øvrige livsstilsprogrammer