Menu

Var lei av å slanke seg, ville ha hjelp til livsstilsendring

Dame på trappemaskin

Dette programmet fungerer så bra om du bare følger det hundre prosent, sier en fornøyd Hilde Sletner. Hun er i bedre form enn noen gang har vært. Her er hun i gang i trappe-maskinen (forgrunnen).

Skryter av mannen etter å ha gått ned 30 kilo

– Han har vært en utrolig viktig støttespiller for meg i mitt arbeid med å legge om livsstilen. Ikke minst i forhold til maten vi spiser i dag, sier Hilde Sletner fra Songdalen. Hun jublet når vekten på Kristiansand Sportssenter viste at hun hadde gått 30,5 kilo.

Vi var så heldige å få være tilstede på testrommet til Morten Hofseth ved Kristiansand Sportssenter i den gamle Starthallen, da Hilde krysset den magiske 30 kilo-grensen.

– Jeg var så spent før jeg skulle veies og måles i dag. Sist gang jeg ble veid her, hadde jeg gått ned 29 kilo. Dette er en merkedag og et resultat av mye arbeid. Dette gir enda mer motivasjon, sier den strålende fornøyde tobarnsmoren.

Hun er opptatt av at livsstilsendringen hun har oppnådd etter 10 måneder med livsstilsprogrammet EasyLife ikke har kommet gratis. Det ligger vilje og en klar beslutning bak.

Likte programmet

– Jeg forsto lenge at jeg måtte gjøre noe, for jeg ble bare tyngre tyngre for hvert år.

Jeg ønsket meg ingen slankekur. Jeg ville gjøre noe som virkelig hjalp meg med å endre hele livsstilen min. Både kosthold, fysisk trening og mental trening. Derfor undersøkte jeg innholdet i EasyLife-programmet nøye i god tid før jeg tok avgjørelsen om å starte.

Den avgjørelsen tok 34 åringen etter at hun hadde født sitt andre barn. Da var hun klar for å gjøre en endring i livet sitt.

– Jeg forsto at jeg måtte være veldig bestemt og motivert for å få det til. Det har vist seg å være riktig. EasyLife-programmet fungerer veldig bra om du følger programmet til punkt og prikke.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

 

16 kilo etter 11 uker

Det gjorde Hilde, og derfor rant kiloene av henne i starten, slik de gjør om du følger EasyLife programmet. Hun gikk ned 16 kilo etter bare 11 uker. Senere har hun fortsatt å gå ned jevnt og trutt, inntil hun nådde den magiske 30 kilo-grensen i november.

Les også: Fikk 6 måneder på nåde! Gikk ned 44 kg og beholdt jobben!

 

– Det er viktig å sette seg delmål. Mitt første mål var 16 kilo. Da var jeg så glad. Mannen min, Magne, og jeg bestemte oss for at dette måtte feires. Det gjorde vi ved å dra på Spa-weekend til Riga, forteller den fornøyde 34 åringen. Hun skryter av all støtten hun har fått av mannen sin.

– Han har motivert meg hele tiden og han har vært veldig viktig i forhold til kostholdsendringen jeg gjort. Nå spiser jeg sunnere mat og jeg spiser på en helt annen måte enn tidligere. Dette er vi sammen om.

Hun har kommet i en helt annen form enn hun noen gang har vært. Dette merker ikke minst ungene hennes.

– De er fornøyd over at mamma er blitt så sprek og kan leke med dem på en helt annen måte enn tidligere. Nå beveger jeg meg opp og ned fra gulvet veldig raskt.

Det siste gjorde hun ikke om vi går 10 måneder tilbake. Da var det faktisk slik at hun ble skikkelig andpusten bare ved å gå opp trappen til Kristiansand Sportssenter i 2 etasje i Starthallen.

– Jeg husker godt mitt første møte med Morten. Jeg var så andpusten at jeg nesten ikke kunne prate.

10 måneder senere derimot trener tobarnsmoren to faste treningsøkter på Kristiansand Sportssenter. I tillegg er hun mye mer aktiv hjemme.

Les også: EasyLife - fordi det virker!

 

Liker Milon-sirkelen

Hun kombinerer styrke og kondisjonstrening, både på egenhånd og i grupper.

– Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle sette mine ben på et treningssenter. Nå er jeg her to ganger i uka, hvor jeg kombinerer styrke og kondisjonstrening i Milon-sirkelen. Jeg er også med på gruppetimer i styrke og spinning, forteller Hilde, som skryter av apparatene på sentret.

– Apparatene husker alt jeg gjør, og de stiller seg inn automatisk i forhold til både belastning og andre innstillinger. En slags ekstra personlig trener, sier 34 åringen, som skryter av all hjelpen hun får av Morten Hofseth.

– Han er alltid til stede og han svare på alt. Uten hans hjelp hadde jeg ikke fått til dette.

– Jeg har ikke bare vært nødt til å bytte ut hele garderoben min. Nå ser det ut til at jeg ta inn gifteringen også. For den holder på å falle av, selv etter at jeg satte den over på langfingeren.

Gruppen viktig

– Det var spesielt to ting ved EasyLife-programmet som tiltrakk min oppmerksomhet. Det ene var at vi er med i en gruppe som jobber mot samme mål over så lang tid. Det blir et fantastisk samhold i denne gruppen. Det andre er at programmet varer så lenge som et helt år.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Øvrige livsstilsprogrammer