Menu

Gikk ned 45 kilo med EasyLife for 7 år siden, og holder fortsatt vekten!

Trondheim dans

Merethe Oxaas (50) fra Moholt gikk ned fra 120 til 75 kilo i 2009. 7 år senere veier hun fortsatt 75 kilo, mens hun også er blitt Zumba instruktør på det sentret som tilbyr livsstils-programmet EasyLife i Trondheim i dag, BAZ på Lade. Her ser vi Merethe i gang som Zumba instruktør på BAZ (midten forgrunnen), mens vi ser Marit Belsaas Østby (48) fra Vikåsen (foran til h) som har gått ned 25 kilo på 9 måneder.

– Jeg gjennomgikk en total livsstilsforandring da jeg gjennomførte livsstilsprogrammet EasyLife i 2009. I dag, 7 år senere, har jeg den samme livsstilen og veier fortsatt 75 kilo, sier Merethe Oxaas (50) fra Moholt, som nå er Zumba instruktør på det sentret som tilbyr EasyLife i Trondheim, Baz Lade.

Det var i 2009 at to barns moren fra Moholt fullførte vektreduksjons og livsstilsprogrammet EasyLife. Det skjedde på et senter som het Leangen som den gang tilbød EasyLife i Trondheim. – Jeg veide hele 120 kilo da jeg startet opp, mens vekten viste 75 kilo et år senere. Jeg klarte å legge om hele livsstilen min i løpet av EasyLife året, både i forhold til hva jeg spiste, fysisk trening og også det mentale. Alt ble snudd på hodet, forteller Merethe, som fortsatt har EasyLife boken hun brukte den gangen. – Jeg tar den fram både titt og ofte for å repetere. Den hjelper meg til å holde fokus. For dette handler om en total livsstilsendring, spesielt i forhold til hva jeg spiser. Jeg lærte mye som jeg ikke visste fra før av og fikk hjelp både i forhold til å sette sammen måltidene og spise de riktige tingene. Denne kunnskapen har jeg tatt med meg videre, sier 50 åringen, som ikke hadde trent i det hele tatt før hun startet opp med EasyLife programmet i 2009.

Men også på dette området ble livet snudd opp ned for Merethe, som blant annet fattet interesse for dansetimene Zumba. Ja, så interessert ble hun at hun etter at hun avsluttet EasyLife programmet, startet opp som Zumba instruktør. – Jeg elsker Zumba og da daglig leder på Bergs Aktivitets Zenter på Lade, Ida Berg, spurte om jeg ville steppe inn som vikar på en Zumba time i 2014, var det ikke nei i min munn. Det er også årsaken til at jeg er Zumba instruktør på BAZ i dag, i tillegg til at jeg trener på sentret 5 ganger i uka, sier Merethe, som skryter av miljøet på «annerledes» sentret på Lade. – Jeg har trent på flere sentre siden jeg gikk ned i vekt i 2009. Men jeg har aldri opplevd et senter med en slik atmosfære og miljø som på BAZ. Her er vi jo som en stor familie, hvor alle er på fornavn med hverandre og alle blir sett.

Hun trener både styrke og kondisjonstrening på BAZ, også med slynger, Men det er likevel Zumba som er hennes favoritt aktivitet. – Jeg får et skikkelig kick av å trene Zumba. Det er jo rene medisinen å være med på. Derfor sier jeg heller ikke at jeg skal på trening når jeg skal være med på Zumba-timer. Da sier jeg bare at jeg skal på Zumba. For da får jeg trenings effekt uten å føle at jeg trener. Derfor er jeg glad for at de satser så mye på Zumba her på BAZ. Dette er da også dansetimer som pas¬ser veldig bra for alle de voksne som er medlemmer her. Når vi treffer Merethe er hun i tillegg i ferd med å sertifisere seg som Piloxing instruktør. – Vi blir det første sentret i Trondheim som tilbyr Piloxing, en kombinasjon av Pilates, boksing og dans, avslutter energi bunten fra Moholt, som starter opp med Piloxing-timer på BAZ etter påske.

Vil du vite mer? Send inn vårt interesseskjema her, så tar vi en uforpliktende kontakt

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Øvrige livsstilsprogrammer