Steinar (57) ned 20 kilo på 4 måneder

steinar 57Han ville bare ta av noen kilo og komme i bedre form, Steinar Revheim. Så ble det det EasyLife for full musikk. Nå føler musikeren og driftslederen på Sandenkvartalet seg 20 år yngre.
 

- Det er helt sant. Jeg har ikke vært i en slik tilstand, både vektmessig og formmessig, siden jeg var i 30-årene. Nå er jeg 57, smiler velkjente Steinar Revheim.
57-åringen blir for tiden overøst med komplementer og skryt etter sin store forvandling.
- Det er både gøy og motiverende. Og ja, jeg er stolt selv også, smiler han.

Underverker

- Jeg hadde aldri vært der jeg er i dag uten EasyLife-programmet her på Kristiansand Sportssenter. Det har gjort underverker med meg. Og det er jo morsomt og motiverende å se hva som skjer med alle de andre medlemmene på vår gruppe. Det er mange som ikke er til å kjenne igjen, forteller Steinar, som nå trener både 3 og 4 ganger i uken.
- Med EasyLife har jeg blitt hjulpet til riktig trening. Jeg har blitt motivert og støttet, og har hver eneste gang følt meg vel, og ikke utmattet, når jeg har kommet hjem, fortsetter han.
Egentlig skulle han bare komme i litt bedre form og gå ned noen få kilo. Så ble det - takket være EasyLife - total forvandling.

20 kilo på 4 måneder

Kiloene raste av da Steinar startet med EasyLife. Etter fire måneder hadde han gått ned utrolige 20 kilo, en vekt han ikke har noen problemer med å holde.
-Dette er en livsstilsendring vi blir lært opp til. Det er totalen som teller. Blant annet holder jeg meg til EasyLife sin tallerkenmodell. Et annet fortrinn med EasyLife er at jeg føler jeg ikke forsaker så mye. Det skal være lov til å skeie ut og kose seg litt. Saken er å komme inn i gode vaner med mat og trening.

Anbefaler

At leddgikt-smertene nesten borte, er også et pluss.
- Det er klart en 20 kilo lettere kropp, et sunnere kosthold og riktig trening gjør noe med deg. Nå sover jeg bedre om natten, har mer energi og har mer krefter å bruke både på jobb og i fritiden. Jeg har ikke angret et eneste sekund på valget av EasyLife. Jeg har lært veldig mye, og jeg nøler ikke med å anbefale livsstilsprogrammet til alle jeg kjenner, avslutter han.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS