Det vi lærte bekreftet alle mine teorier.

heidi teorier
- Det var nesten skremmende lett å gå ned 10 kilo. Jeg kan anbefale EasyLife på det aller varmeste, sier Heidi Ramfjord (44), bachelor-kandidat innen ernæring.
 

- Det vi lærte under EasyLife-leksjonene bekreftet alle mine teorier, sier hun fornøyd. Trebarnsmoren, bosatt med familien på Oddherei terrasse, hadde veldig mange kunnskaper på forhånd, både etter årelang interesse for trening og kosthold, samt ikke minst utdannelsen hun nå tar i voksen alder.
- Jeg fikk uansett et spark bak. Opplegget var seriøst og gjennomarbeidet, og viste seg ikke minst å fungere, fortsetter hun.

God opplevelse

Hyppig trening til tross, hun hadde lagt på seg 10 kilo. Og koplet med en nysgjerrighet om EasyLife etter å ha studert en rekke av de bladene du nå holder i hånden, meldte hun seg på i våres. I løpet av 5 uker var 10 kilo borte.
- Der var en god opplevelse å være i den såkalte ketosefasen. Kosterstatteren man starter opplegget med fungerte helt greit, og jeg fikk også mye energi og glede ut av det. Humøret ble bedre, og en var i det hele tatt mer fornøyd med seg selv, sier Heidi.

Ny livsstil

Hun tror hun denne gangen skal lykkes med å holde vekten nede.
- EasyLife fokuserer jo mye på endring av livsstil. Det tror jeg jeg tør si at også jeg har gjort, selv om vi også tidlgiere både spiste nogenlunde fornuftig og jeg trente mye. Jeg spiser blant annet mer nøtter og mer riktig fett nå. Dessuten har jeg lært å trene annerledes. Nå er jeg på Kristianand Sportssenter minst et par ganger i uken. Dessuten er det så mye lettere å jogge når en er 10 kilo lettere, forteller hun.
- Ja, jeg kan definitivt anbefale dette til andre som ønsker å gå ned i vekt, avslutter hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS