Renate ned 27 kilo på 13 uker

renate 27- Det er så deilig å endelig få det til. Livet mitt har blitt som nytt, og jeg sprudler over av energi, jubler Renate Lerøen Knudsen (38).
 

Tobarnsmoren Renate er knapt nok til å kjenne igjen etter 13 uker med livsstilsprogrammet EasyLife på Nr1 Fitness. 27 kilo er mye, veldig mye.
- Hadde noen sagt dette for et halvt år siden, ville jeg trodd de var tullete. Jeg har prøvd så mange kurer tidligere som har vært mislykket. Jeg skulle jo selv klare å gå ned i vekt, men det viste seg umulig. Nå har EasyLife og de flotte menneskene her hjulpet meg med å knekke koden. Jeg ser til de grader lyst på livet igjen, smiler blide Renate.38-åringen var mye hoven i bena, og fryktet blodpropp.
- Vi skal få fart på bena dine, sa instruktørene. Og gjett om det har blitt fart på både ben, kropp, hode - og humør?
- Jeg smiler hele dagen nå, og føler jeg har masse overskudd og energi. Svært ofte går jeg lange turer rundt i hele Fyllingsdalen, noe som var et slit og nær sagt en umulighet bare for noen uker tilbake, sier hun fornøyd.
Bare den første uken tok Renate av 5-6 kilo. Siden har de blitt borte, én etter èn.
- Det har vært moro å gå på vekten hver eneste gang, forteller hun.

Respekt

Renate Lerøen Knudsen er nå kun irritert på kun èn ting; at hun ikke startet med EasyLife-programmet så lenge før.
- Livet mitt har jo blitt SÅ mye bedre. Jeg har jo visst om dette lenge. Men det har drøyd og drøyd. Jeg har lest EasyLife-Nytt flere ganger, men utslaget var vel da jeg traff en bekjent, Karoline, som var omtalt i magasinet deres.
- Jeg ble overbevist fra første stund, og har hatt troen hele veien. Klart det har vært medvirkende, sier hun. Nå får Renate masse skryt. Og hun nyter det.
- Det står respekt av det du har gjort, sier de på jobben, ler hun.

Revisoren sier at hun tidligere falt i fellen med å spise for mye og for usunt, en felle som så mange av oss kjenner igjen.
- I tillegg er jeg jo en kontorrottte. Nå har EasyLife-programmet snudd opp-ned på alt. Jeg spiser oftere, og ikke minst sunnere. Jeg har lært mye, og ikke minst blitt mer bevisst på ting jeg tidligere egentlig visste. Dessuten er jo treningen i EasyLife en svært viktig suksessfaktor, sier hun.
Nå kjøper Renate klær i Small og Medium. Og hun har gått ned 6 størrelser i bukser.
- Jeg har fornyet garderoben flere ganger allerede. Det er bare så moro. Og jeg gleder meg til bikinisessongen, sier hun og avslutter uten å nøle:
- Ja, jeg kan virkelig anbefale EasyLife til alle. Jeg er SUPERFORNØYD med dette livstilsprogrammet.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS