Venke: EasyLife er helt unikt

venke unikt- Livsstilsprogrammet EasyLife-konseptet er helt unikt bra, sier Venke Skyttermoen. 39-åringen fra Laksevåg gikk ned 24 kilo på 14 uker, og er strålende fornøyd.
 

- Jeg liker vanligvis ikke å eksponere meg. Men jeg vil så gjerne at flere skal få oppleve dette. Verden har blitt så mye bedre. Jeg har masse overskudd og energi, og alt er lettere. Det å gå ned i vekt med EasyLife-programmet har vært mye lettere enn jeg trodde, ja det har egentig ikke vært vanskelig i det hele tatt, smiler hun.
39-åringen kom til at det var på tide å prioritere seg selv. Kiloene hadde dratt seg på, en etter en, og det ene skippertaket etter det andre førte kun til nederlag.
- Så fikk jeg høre om datteren til en kompis som hadde fått til en flott vektreduksjon med EasyLife, og jeg gikk inn på www.easylife.no. Det fattet interesse, og etter en prøvetime var jeg overbevist. Siden har det bare gått en vei, smiler hun.

Oppfølging over tid

Venke er klar på at den suksessen skyldes den flotte oppfølgingen en får i EasyLife-programmet, kombinert med trening og økt bevissthet om kosthold.
- Det nytter ikke å sluntre unna. Nå har jeg stor glede av å trene igjen. Det er så deilig. Nå trener jeg fire ganger i uken, og stortrives med det. Her er jo tilbud til alle, sier hun. 39-åringen, til daglig ansatt som kontormedarbeider hos kraftselskapet BKK, har kommet til en erkjennelse:
- Alle tar seg tid til TV, men mange sier at de ikke har tid til trening. Jeg snudde på flisa, og prioriterte bort TV-titting. Trening gir meg så mye mer, smiler hun.

Stor lykke

Nylig var hun i London. Der giik hun nærmest amok i klesforretningene. Lykken er stor over å kunne handle alle størrelser. Borte for alltid er tiden hvor hun måtte i spesialforretninger.
- Jeg er nede i buksestørrelse 40/42 nå. Før gikk det i 48/50, forteller hun, og ber oss pent om å fortelle om den utrolige vennligheten og solide oppfølgingen hun har fått på Nr1 Fitness.
- Et flott sted å være. Og EasyLife-programmet har gitt meg så utrolig mye, sier Venke, som har satt seg som mål å gå ned enda 5 kilo.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS