Wenche (44) ned 27 kilo med EasyLife

wenche 27- Jeg tror ikke, men VET at livsstilsprogrammet EasyLife fungerer, sier Wenche Finnkroken (44) som har gått ned hele 27 kilo og fått et nytt og sprudlende liv.
 

- Jeg har fått det så bra takket være EasyLife. Dette er ikke et program for slanking, men for livsstilsendsring. Og ja, jeg har endret livsstil for alltid. Det kan jeg garantere, sier tobarnsmoren meget fornøyd.
Etter flere mislykkede kurer og program for å gå ned i vekt, som alltid førte til at hun gikk opp igjen med mer enn det hun hadde gått ned, fant Wenche, som til daglig jobber i eventbransjen, endelig "sitt" program da hun startet med EasyLife. Jeg VET at dette fungerer. Dette i kraft av min egen historie, pluss mange andre jeg ser og kjenner, sier hun.

Ble overbevist

27 kilo har blitt borte på ett år. 10 kilo tok hun riktignok selv før hun startet EasyLife-programmet på flotte Five55.
Men der stoppet det; bom fast. Vekten begynte å snu, det begynte nok en gang å gå oppover.
- Søsteren til kjæresten tipset om EasyLife, og jeg studerte nettsidene (www.easylife.no). Jeg ringte hit, og bare etter noen minutters samtale med instruktør Anita Range, skjønte jeg at dette var noe for meg, forteller Wenche Finnkroken.

Seriøst

- Hva tiltalte deg?
- Jeg orket ikke enda et slankeprogram. EasyLife var noe ganske annet. Her får en oppfølging over lang tid. Og det var en kombinasjon med kosthold og trening som jeg falt for. Dessuten synes jeg det er flott at det ikke bare er å melde seg på; en må vise at en er motivert til å legge om sin livsstil for å oppnå de resultatene en ønsker.
- Tilfredsstilte EasyLife forventningene?
- Ja, hundre prosent. Jeg har fått en flott oppfølging. Instruktør Anita har vært til enorm støtte og hjelp, og ikke minst disponibel for spørsmål. Dessuten har jeg kommet i faste treningsrutiner. Og vekten har jo gått ned slik jeg ønsket, sier hun.
Likeledes er Wenche storfornøyd med det hun har lært om mat. Kostholdet er lagt om. Nå gleder hun seg over å lage mat med nye og flotte oppskrifter.

Raste ned

Etter EasyLife-start raste kiloene av, èn etter èn. I løpet av tre-fire måneder var 17 kilo til borte.
- Jeg var tjukk, rett og slett. Men 27 kilo (10 + 17) er livet så mye lettere. Jeg sprudler igjen. Åh, det er så deilig, smiler hun bredt.
Nå kan hun gjøre alt hun ikke orket før.
- Bare det å gå trapper var et ork. Og tur med venninner var slitsomt. Nå går alt bare som en lek. Dessuten får en jo en helt annen selvtillit, forteller hun.

Så lett

- 27 kilo, har det vært vanskelig?
- Nei, det har vært lett. Rett og slett lett. Men jeg har da også vært veldig motivert. Jeg har ikke trodd jeg skulle ned i vekt. Jeg visste jeg skulle. Det er en viktig forskjell. Og med EasyLife-programmet har jeg fått all mulig hjelp. Jeg har likt opplegget fra første stund. Det er seriøst på alle måter. Jeg håper min historie kan være med på å inspirere andre til å gjøre det samme. En får det jo så mye bedre. Dessuten er det jo en stor investering i egen helse, sier tobarnsmoren.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS