18 kilo borte på 9 uker Merethe: - EasyLife er SÅ bra

saabra mette- EasyLife er noe helt annet enn alt annet jeg har prøvd. Og det er ikke lite, skal jeg si deg, sier Merethe Oxaas (44) som har gått ned hele 18 kilo i løpet av kun 9 uker.
 

Se, hun jubler når hun går på vekten. Ikke så merkelig, kanskje; . EasyLife her på KomiForm er som en gave for meg, jubler hun.- Herlig. Nye 5 kilo er borte. Merthe Oxaas tar et tigarersprang ned fra vekten, klemmer EasyLife-instruktør Monica Voll, og stråler med hele seg.
- Nye 5 kilo. Og det på kun de 2 siste ukene. Det er så motiverende. Jeg tok 4 kilo på egenhånd først, nå har EasyLife hjulpet meg med 18 kilo til. Klart jeg skal stå på videre, jubler tobarnsmoren.
Nå ergrer hun seg bare over èn ting.
- Og det er hvorfor jeg ikke startet med livsstilsprogrammet EasyLife før. Jeg har jeg fått det store overskuddet. Nå er jeg aktiv med ungene igjen. Og huset har aldri vært så rent og ryddig, ler hun.
- Er dette meg?

Sist høst begynte hun å trene på KomiForm, og tok av 4 kilo. Men hun så at treningsvenner ble tynnere for hver uke. Dermed ble det EasyLife for fulle mugger. Hun kaller seg selv en jojo-slanker. Det har hun vært siden 16-årsalderen.
- Men nå er det slutt på det, det kan jeg garantere. EasyLife er ikke et slanke- men et livsstilsprogram. Det er først nå jeg virkelig har skjønt det. Og med EasyLife får en suveren oppfølging over lang tid. Der nytter ikke med hurtigkurer hvor en blir overlatt til seg selv, det kan jeg skrive under på, jubler Merethe.
- Hvert kilo som blir borte tidoobler selvtilliten. Jøss, er dette meg?, tenker jeg når jeg ser med seg i speilet. Så blir jeg glad. Jeg har klart det. Og det beste av alt, det har vært gledesfylt og lett, fortsetter hun.

Svever

Merethe Oxaas innrømmer at hun svever for tiden. Og tro ikke hun er ferdig med dette. Neida, hun vil ned 12 kilo til. Da er hun I så fall nede i en vekt en nesten må tilbake til ungdomsårene for å finne.
Og apropos det, døtrene på 13 og 16 er passe imponerte av sin mor.
- Mamma, du har blitt bra fin, sier de.
Og mannen din?
- Han sier ikke så mye, men jeg ser på han at han er fornøyd, ler hun.

Investering

44-åringen er riktignok ikke så opptatt av selve kiloene. Det er hvordan hun føler seg som teller. Men Merethe har fått erfare at selvtillit og godfølelsen virkelig har kommet med færre kilo på kroppen.
- En skal bo mange år i denne kroppen. Det var på tide å ta vare på den. EasyLife-programmet er så detaljert og grundig at en ikke kan ta feil. Det er lett å gjennomføre. Og det er verdt hver eneste krone. EasyLife er SÅ bra, og kan virkelig anbefales, nærmest kvitrer hun.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS