Irene ville SKIKKELIG ned i vekt - EasyLife var det rette

irene skikkelig- Jeg ville gå ned skikkelig i vekt, ikke bare noen få få kilo - og forandre livet mitt for godt. Bra at jeg valgte EasyLife. Dette fungerer, jubler Irene Lilletvedt (54).
 

- Nesten for godt til å være sant. Jeg er kjempeimponert over EssyLife - og meg selv, jubler Irene, mor til fire og farmor til fem.
- Jeg var så lei av kiloene som hadde ballet seg på i takt med årene som hadde gått. Nå var jeg virkelig innstilt på å ta i et tak. Jeg hadde jo prøvd så mye fra før, men følte at det etter mine krav ikke var stor nok reduksjon. Nå ville jeg ha resultater som monnet. Og ja, med EasyLife har jeg utvilsomt funnet det programmet som kan hjelpe meg, sier hun.
Bare i løpet av seks uker har hun redusert vekten til et nivå som hun var på for 13-14 år siden.

Overbegeistret

En venninne hadde gått ned 25 kilo med EasyLife hos Nr1 Fitness på Landås, og var overbegeistret for livsstilsprogrammet.
- Så fikk jeg et EssyLife-Nytt i Posten, leste og ble imponert over det som hadde skjedd med alle dem som var omtalt, og hev meg på jeg også. Det har jeg ikke angret mye på. Nå er målet å gå ned totalt 25 kilo. Det skal jeg klare, sier Irene overbevisende.

Energi

Kiloene raste av nærmest fra dag èn med EasyLife hos Nr1 Fitness i Åsane. Da vi traff Irene var hun inne i sin sjette EasyLife-uke - og hun hadde gått ned 13 kilo.
- Og jeg har så mye mer energi. Jeg sover ikke lenger middag, men bruker den samme tiden til å gjøre husarbeid eller til å gå tur. Ellers er det jo en enorm tilfredsstillelse å klare det en går inn for. En blir fornøyd med seg selv, og det synes sikkert også utad, smiler hun.

Motiverende

Nå trener Irene, til daglig assistent på Rolland skole, minst to ganger i uken.
- Det er så moro. Jeg er speielt glad i spinning, men synes også aerobic er utrolig morsomt. Det er rett og slett hyggelig her. Og vår EasyLife-instruktør Eli Helle er utrolig dyktig og motiverende, ler Irene, som er storfornøyd med at hun ikke har kastet klær hun "vokste fra".
Hyggelig er det også å få positive kommentarer fra alle dem som ser at det skjer noe med 54 år gamle Irene.

Livsstilsendring

Men EasyLife er ikke kun en slankekur. Det er riktignok en svært motiverende vektreduksjon, men det aller viktigste er forandring til en livsstil, både med kosthold og trening, som gjør at en holder vekten nede.
- Jeg er SÅ motivert for og innstilt på dette. Med EasyLife-programmet lærer vi så mye, og en ser verdien og får ting satt i sammenheng. Og når en da merker hvor mye bedre en får det, ja da er det ikke noe problem for meg å anbefale EasyLife på det varmeste, avslutter hun storfornøyd.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS