Karina gikk ned 42 kilo på syv måneder

karina 42- En drøm har gått i oppfyllelse. Jeg hadde aldri trodd dette var mulig. Tusen takk til det fantastisk flotte EasyLife-progammet, jubler en endelig sprudlende Karina Lunde Gaasand (21) .
 

- Jeg ble mobbet på grunn av vekten både på barne- og ungdomsskolen. Nå har jeg tatt en hevn overfor mobberne. Nylig møtte jeg en av dem. Han bare stirret på meg - og skjønte tydeligvis ikke noe, smiler førskolelærer-studenten Karina.
Hun er rett og slett lykkelig nå. Og det har hun sannelig fortjent. Vektproblemene har gjort at det har vært mange vanskelige år.
- Selvtilliten var på bunn. Jeg så ned i gulvet når var ute blant folk. Og jeg trodde jeg kom til å forbli tykk for alltid, sier hun.

Utrolig bra

Men nå smiler livet til Karina. Og Karina smiler tilbake - med løftet hode og varmt blikk, hele 42 kilo lettere. Ja, du leste riktig, 42 kilo!
- Jeg tror det nesten ikke selv, heller. EasyLife-programmet har vært så utrolig bra, og har gitt meg et nytt liv. Nå skal jeg aldri gå opp igjen i vekt. Aldri, lover hun kategorisk.
Det kan hun si med den bakgrunn at hun nå har lært, og erfart, hva som skal til for å redusere vekten, og å holde den nede.
- Jeg gjorde alt feil før, innrømmer hun.

31 kilo på 13 uker

Karina, som kommer fra Os ved Bergen, hadde prøvd de fleste kurer og program, gått ned i vekt, men rast opp igjen.
-Med EasyLife er det annerledes. Her blir vi fulgt opp i lang tid, og det er topp motiverende å ha en gruppe å støtte seg til. Dessuten er jo den kick-starten man får med EasyLife motiverende i seg selv. Jeg gikk ned 4,6 kilo den første uken, og skjønte da at det var håp, ler hun.
Etter tre måneder hadde hun redusert vekten med 31 kilo!

Alt lettere

- Alt, absolutt alt er så mye lettere nå. Tidligere var det utenktelig å gå turer i fjellet. Ja, selv det å hente seg et glass vann på kjøkkenet var et ork. Nå spretter jeg rundt, full av energi og titakslyst, sier 21-åringen, som sier at hun aldri i sine tanker hadde trodd det skulle være så lett å gå ned så mange kilo.
- EasyLife sin kombinasjon med større bevissthet rundt riktig kosthold og trening, samt hjelp til å endre vaner, her vært helt gull for meg. Nå vil jeg alltid ha den vissheten om at EasyLife fungerer. Tusen takk, sier hun med tindrende og forventningsfulle øyne. Livet kan begynne!

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS