Merete ga seg selv ny livsstil i 50-årsgave

merete gaveTil Merete. Fra Merete. 30 kilo vektreduksjon og et lettere liv med mye mer energi og livsglede ved hjelp av livsstilsprogrammet EasyLife . Gratulerer med 50 årsdagen!
 

- He, he,det er faktisk helt sant. Dette er vel det beste jeg kunne få. Jeg har ikke angret et eneste sekund på gaven til meg selv da jeg fylte 50 år i september. Jeg fikk jo et helt nytt liv med EasyLife-programmet. Og dette har vært en endring jeg skal nyte godt av resten av mitt liv, spudler hun. Jeg er rett og slett kjempefornøyd med EasyLife, Treningssenter1 - og meg selv, smiler Merete Renbjør fra Strindheim.

Nøkkelen

- Jeg har funnet nøkkelen nå, med riktig kosthold og trening. Og tro det eller ei, det har faktisk ikke vært vanskelig å klare å gå ned 30 kilo. Jeg raste nedover fra starten av programmet, noe som inspirerte voldsomt. Og siden har det gått riktige veien hele tiden, sier 50-åringen, som nå står fram som en sunnere, friskere, gladere og mer humørfylt utgave av seg selv.
- EasyLife er ikke en slankekur, men en livsstilsendring. En blir fulgt opp i ett år, og får god hjelp og støtte til å endre sine daglige rutiner. Dette får meg til å bli helt sikker på at jeg skal klare å holde meg nede i vekt, sier hun fornøyd.

Sitt livs form

- Jeg har det rett og slett kjempebra nå. Livet er så mye lettere, bokstavelig talt, 30 kilo lettere. Jeg blir til og med kalt for Duracell-kaninen, så mye energi har jeg. Jeg er jo nesten ikke nedpå. Ikke sover jeg middag lenger, og jeg har sluttet å snorke om nettene, ler hun.
Selv kaller Merete det en ubeskrivelig god følelse.
- Ja, jeg er i miitt livs form. Og så lite som jeg veier nå, har jeg ikke veid siden jeg var 25 år. Ganske utrolig, ler hun, og fortsetter:
- Og dette kan alle klare, bare en har vilje nok. En må jo være motivert, ellers nytter det ikke.

Suksessformel

Nå trener 50-åringen fem ganger i uken. To ganger zumba, og tre ganger styrke. En dag uten trening har nær sagt blitt en dag uten mening.
- Hva har skjedd?
- Jeg var nok godt motivert og klar på forhåmd. Og EasyLife har hjulpet meg veldig bra. Programmet tar hensyn til både kosthold og trening. Men minst like viktig er det mentale, det som sitter i hodet. En må klare å legge om livsstilen. Dessuten gir EasyLife deg en vanvititg kickstart. Jo, jeg er kjempefornøyd. Opplegget er rett og slett supert, avslutter Merete Renbjør.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS