Du er så flink, mamma

anette flink- Jeg ønsket å gå ned 20-30 kilo. Nå har jeg gått ned 35 med EasyLife, sier trebarnsmoren Anette Rønnåbekk. Her med en imponert datter Amalie.
 

- Jeg ville aldri klart dette alene. Tusen takk til EasyLife og de flotte instruktørene . Jeg har fått et nytt liv, jubler 39-åringen.
Hun løper lett og leker høylydt med datteren Amalie (6).
- Nylig hadde vi gymkveld på skolen for å bli bedre kjent med andre elver og deres foreldre. Vi hadde ballspill, tauhoppping og annen fysisk aktivitet. Det var en stor glede å være med. Det hade jeg aldri klart for et halvt år siden. Det er så mye å være takknemlig for, smiler Anette.

Fantastisk

Hun gav seg selv ett år for å få et bedre liv. Vektreduksjon, og med det en bedre fysisk form, var ett av virkemidlene.
- Jeg hadde jo lest i EasyLife-Nytt som kom i postkassen. Jeg likte opplegget. Dette fordi det ikke bare var en kort kur, men et langvarig program; samt at både trening og kosthold var en viktig del. Og jeg har ikke blitt skuffet. Det har vært helt fantastisk bra. Og jeg har fått det fint igjen. Følger du det instruktørene sier, så får du flotte resultater, uansett hvor mye du skal ned i vekt, sier hun fornøyd.

Motivert

Anette mister det ene kiloen etter den andre fra starten. Den første uken forsvant 4-5 kilo, og mange uker har hun gått ned hele to kilo.
- Jeg har blitt supermotivert, innrømmer 39-åringen som tidligere trente både periodisk og usystematisk. Nå er hun i aktivietet så godt som hver dag.
- Jeg har fått et styrkeprogram som jeg trener tre ganger i uken. Dessuten er jeg med på gruppetimer; både spinning og zumba. Og jeg sykler mye på egenhånd. Ofte setter jeg meg på tohjulingen hjemmefra på Tananger og sykler hit til Sola for å trene. Det er 23 kilometer hver vei. Det blir en bra økt, smiler hun.

Livsstilsendring

- Men det beste av alt, EasyLife er ikke bare en slankekur. Det er bra å gå ned, ikke minst av helsemessige årsaker. Men det er minst like viktig å holde vekten nede. Det er jo dette EasyLife legger opp til, en varig livsstilsendring. Klarer en ikke det, er det bare ens egen feil. En får all den hjelp og støtte som er mulig å få. Og det av dyktige og motiverende instruktører som har et utrolig bra, lærerikt og flott sammensatt program. Jo, jeg vil på det sterkeste anbefale EasyLife til alle, avslutter Anette Rønnåbakk.

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS