Menu

Hemmeligheten med å holde vekten i årene etter vektnedgangen er...

Pål Larssen 2 WEBPål Larssen hadde et ønske om et sprekere, lettere og sunnere liv, så han valgte å begynne på et livsstilskurs ved Arendal Sport & Fitness-Senter i 2014

Han gikk ned 14 kilo og nå, fire år senere, holder han fortsatt vekten! Hva er hemmeligheten?
  • ” Hemmeligheten med å holde vekten også i årene etter vektnedgangen er å spise ofte og lite til hvert måltid, og ellers følge oppskriften du får på EasyLife-kurs til punkt og prikke. Da jeg startet opp i 2014 innså jeg raskt at jeg hadde spist helt feil. Jeg spiste sjelden og alt for mye til hvert måltid. ”
 
Oppskriften for Pål sin suksess er like enkel, som den er vanskelig.
  • ” Jeg gjør det jeg har lært på kurs. Jeg spiser ofte, fem måltider om dagen. Jeg spiser mindre porsjoner enn tidligere og setter de sammen på en smartere og bedre måte. Vi lærte om tallerkenmodellen og dette har vært et viktig verktøy for meg. Jeg spiser mye mindre av enkelte matvarer og mer av andre matvarer. Jeg innså at helgen ikke kunne begynne torsdag kveld og slutte søndag hvis jeg skulle holde vekten.”
 
Og det er ikke bare maten som må på plass i følge Pål.
Les mer: Hemmeligheten med å holde vekten i årene etter vektnedgangen er...

172 kilos dødsangst!

Mann med armene i været, tynn, førbilde under da han var tykk

Vår fag- og produktansvarlige, Thomas Gusdal, som har en enorm egenerfaring innen vektreduksjon og livsstilsendring har stilt til intervju.

 

Les den utrolige historien!

 

Thomas er en av de såkalte ”superslankerne”. Han gikk fra syklig overvektig til en mer normal vekt og et aktivt og sunt liv ila tre år. Etter det begynte han å holde kurs ved vårt senter i Drammen, Drammen EasyLife Senter, for å hjelpe andre overvektige med å legge om livsstilen og ta kontroll over deres eget liv. Parallelt med dette tok han en Bachelor i Ernæring. Nå jobber han som produkt- og fagansvarlig og har opplæringsansvaret for nye EasyLife-instruktører hos oss i EasyLife Norge, i tillegg til å starte eget senter i Asker og Bærum

Les mer: 172 kilos dødsangst!

Veldig bra å gå på EasyLife sammen

Famile trener sammen

Hele familien i gang på Drammen EasyLife Senter. Samboerparet Maria Ravnvik Nilsen og Per Ivar Frise har mye av æren for at sistnevntes bror, Yngve Frise, (midten) også er med, og han gikk ned 20 kilo allerede etter tre måneder av EasyLife-kurset. Vi trener tre ganger i uka på Drammen EasyLife Senter, vi trives og får hjelp når vi trenger det, sier samboerparet Maria Ravnvik Nilsen og Per Ivar Frise samstemt med svoger og lillebror Yngve.

"Det er fint å være to som går på EasyLife sammen. Vi pusher hverandre til innsats", sier samboerparet fra Gulskogen. 

Begge har gått ned 19 centimeter rundt livet. Per Ivar har gått ned fra XXXL til L i klær samt tre buksestørrelser. "Så det er ikke billig å gå ned mange kilo", sier Per Ivar Frise. "Og det var ikke billig å gå de opp heller!", skyter Maria inn.

Livsstilsendring 

Samboerparet og Yngve er inne i en livsstilsendringsprosess da vi treffer dem i slutten av mai, åtte måneder etter at de startet på kurs ved Drammen EasyLife Senter. Denne endringen gjelder både kosthold og trening.

"Ingen av oss hadde trent på mange år. Nå er vi derimot tilbake til der vi var i ungdommen, med tre treningsøkter i uka her på Drammen EasyLife Senter. Jeg foretrekker gruppetreningsøktene, siden jeg som tidligere håndballspiller liker å trene sammen med andre, mens Per Ivar er glad i å trene på egenhånd", sier Maria, som ikke kan få fullrost miljøet ved Drammen EasyLife Senter og den hjelpen de får.

"Det er som å ha en personlig trener rundt seg hele tiden", tilføyer samboeren. "JA, det er det jeg også liker aller best. Å være med på en av de mange gruppetreningsøktene på Drammen EasyLife Senter altså. Jeg liker å trene sammen med andre og bli pushet av instruktøren", sier Yngve.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Veldig bra å gå på EasyLife sammen

Det eneste negative jeg kan si om EasyLife må være at den dyre dressen jeg kjøpt meg for to år siden nå ser ut som en sekk...

Olav fra bodø tar knebøy

Ned 25 kilo på 3 måneder i Bison-gruppa på Modus Bodø

"Det eneste negative jeg kan si om EasyLife må være at den dyre dressen jeg kjøpt meg for to år siden nå ser ut som en sekk og må legges ut for salg", sier Olav Rebtun (36), som kan stå som et godt eksempel på hvor bra Bison-gruppa fungerer på Modus.

Håndballmannen fra Bodø Håndballklubb, nå karriererådgiver i AS3 Employment, startet opp i historiens andre Bison-gruppe ved Modus i januar i år. 26 menn startet opp i denne EasyLife-gruppa kun for menn, og ifølge EasyLife-instruktør og innehaver av Modus, Trond Chitussi, har Bison-gruppa vært en suksess. Alle har gått ned veldig mye i vekt bare i løpet av de tre første månedene av det ett år lange EasyLife-programmet.

"Jeg veide 120 kilo da vi startet opp i slutten av januar, mens jeg tre måneder senere veier 95 kilo. Helt fantastisk. Det er jo det samme som jeg veide da jeg la opp som håndballspiller for Bodø HK i 2006", forteller 36 åringen, som gikk i den fella mange lagidrettsutøvere har gått i før ham, nemlig at de sluttet mer eller mindre å trene når de ikke lenger var del av et lag som ble styrt av en trener.

"Jeg var vant til å møte på trening hver dag og bli ledet. Da er det ikke så lett plutselig å trene alene. Derfor sluttet jeg stort sett å være aktiv, mens jeg derimot fortsatte å spise som jeg hadde gjort mens jeg spilte håndball."

 

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Det eneste negative jeg kan si om EasyLife må være at den dyre dressen jeg kjøpt meg for to år...

Det var ikke vanskelig i det hele tatt å gå ned 27 kilo på fire måneder

Dame løper på tredemølle, instruktør står ved siden avHelsen min var dårlig, jeg gikk mye sykemeldt og jeg orket absolutt ingen ting. Men nå er alt snudd på hodet i livet mitt. Jeg orker fantastisk mye, både hjemme og på jobben, jeg trener minst fem ganger i uka og jeg spiser helt annerledes enn tidligere. Det beste av alt er likevel at det ikke har vært vanskelig i det hele tatt, sier trebarnsmoren og førskolelæreren fra Barkåker, Inger Marie Nilsson (45), som gikk fra 97 til 70 kilo i løpet av fire måneder på Tønsberg EasyLife Senter.

Hun har spilt håndball på mange lag, som Tønsberg Håndballklubb, Eik, Tønsberg Turn og Barkåker, helt fra seksårsalderen til hun avsluttet håndballkarrieren som 33-åring. Da var matchvekta 73 kilo.

"Jeg måtte gi meg på grunn av helseproblemer. Det var særlig vonde knær som tvang meg til å gi meg, pluss problemer med nakken", forteller førskolelæreren fra Sandeåsen Barnehage, som var vant til å trene med lagkamerater gjennom mange år. Da ble det en stor overgang for henne å skulle begynne trene på egenhånd, et problem mange som har drevet med lagidretter, har opplevd.

"Det var vanskelig å motivere seg og vekten min gikk sakte men sikkert gale veien."

 

Helseproblemer

Helseproblemene ble også større og større for trebarnsmoren, som hadde gått sykemeldt i lengre perioder før hun startet opp med EasyLife-programmet ved Tønsberg EasyLife Senter på Hogsnes den 7. januar i år.

"Jeg hadde kjent til EasyLife-programmet i mange år og visste om flere som hadde fått bra resultater med dette. Jeg forsto at jeg måtte gjøre noe, men tidligere erfaringer med andre og mer kortvarige program var at jeg først gikk ned i vekt, men etter kort tid kom kiloene tilbake igjen. Dette ville jeg ikke oppleve igjen så derfor tok jeg avgjørelsen om å melde meg på EasyLife-programmet her ved Tønsberg EasyLife Senter."

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Det var ikke vanskelig i det hele tatt å gå ned 27 kilo på fire måneder

Idol-Steffen har fortsatt å gå ned i vekt

Idol-Steffen Arendal trener skulderpress

Da vi skrev om Steffen Jacobsen (27) i vårt magasin i januar 2016, hadde han gått ned 41 kilo ved hjelp av EasyLife programmet på Arendal Sport&Fitness Senter. Siden har han gått ned til sammen 52 kilo og holder vekten ved hjelp av trening og riktig kosthold.

Unggutten fra Nednes ble kjendis over natten da han våren 2013 ble nummer 3 i talentkonkurransen Idol på TV2. Ja, det var Steffen alle snakket om etter finalen. For mange var han den egentlige vinneren av Idol den våren.

Men medaljen hadde en bakside for sangtalentet. For straks skulle «hele Norge» ha besøk av Nednes-gutten, med det resultat at det ble lite tid igjen til trening.

"Jeg var ganske bra til å bokse og brukte mye tid på boksetrening. Formen var bra. Det varte imidlertid ikke så lenge. For med mye reising og mye matinntak på bensinstasjoner og flyplasser, kombinert med null fysisk aktivitet spratt vekten opp", forteller Steffen, som gikk opp fra 125 til 162 kilo i løpet av noen måneder.

Han forsto etter hvert at det ikke kunne fortsette slik, og da han hadde en fetter som hadde lyktes bra med livsstilsprogrammet EasyLife hos Odd Magne Lien på Arendal Sport&Fitness Senter, var veien kort til treningssentret på Myrene for Steffen også.

Her presterte han å gå ned 41 kilo i løpet av de 3 første månedene av programmet, fra han startet opp med EasyLife i september 2015.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER
Les mer: Idol-Steffen har fortsatt å gå ned i vekt

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Øvrige livsstilsprogrammer