Famile trener sammen

Hele familien i gang på Drammen EasyLife Senter. Samboerparet Maria Ravnvik Nilsen og Per Ivar Frise har mye av æren for at sistnevntes bror, Yngve Frise, (midten) også er med, og han gikk ned 20 kilo allerede etter tre måneder av EasyLife-kurset. Vi trener tre ganger i uka på Drammen EasyLife Senter, vi trives og får hjelp når vi trenger det, sier samboerparet Maria Ravnvik Nilsen og Per Ivar Frise samstemt med svoger og lillebror Yngve.

"Det er fint å være to som går på EasyLife sammen. Vi pusher hverandre til innsats", sier samboerparet fra Gulskogen. 

Begge har gått ned 19 centimeter rundt livet. Per Ivar har gått ned fra XXXL til L i klær samt tre buksestørrelser. "Så det er ikke billig å gå ned mange kilo", sier Per Ivar Frise. "Og det var ikke billig å gå de opp heller!", skyter Maria inn.

Livsstilsendring 

Samboerparet og Yngve er inne i en livsstilsendringsprosess da vi treffer dem i slutten av mai, åtte måneder etter at de startet på kurs ved Drammen EasyLife Senter. Denne endringen gjelder både kosthold og trening.

"Ingen av oss hadde trent på mange år. Nå er vi derimot tilbake til der vi var i ungdommen, med tre treningsøkter i uka her på Drammen EasyLife Senter. Jeg foretrekker gruppetreningsøktene, siden jeg som tidligere håndballspiller liker å trene sammen med andre, mens Per Ivar er glad i å trene på egenhånd", sier Maria, som ikke kan få fullrost miljøet ved Drammen EasyLife Senter og den hjelpen de får.

"Det er som å ha en personlig trener rundt seg hele tiden", tilføyer samboeren. "JA, det er det jeg også liker aller best. Å være med på en av de mange gruppetreningsøktene på Drammen EasyLife Senter altså. Jeg liker å trene sammen med andre og bli pushet av instruktøren", sier Yngve.

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

Olav fra bodø tar knebøy

Ned 25 kilo på 3 måneder i Bison-gruppa på Modus Bodø

"Det eneste negative jeg kan si om EasyLife må være at den dyre dressen jeg kjøpt meg for to år siden nå ser ut som en sekk og må legges ut for salg", sier Olav Rebtun (36), som kan stå som et godt eksempel på hvor bra Bison-gruppa fungerer på Modus.

Håndballmannen fra Bodø Håndballklubb, nå karriererådgiver i AS3 Employment, startet opp i historiens andre Bison-gruppe ved Modus i januar i år. 26 menn startet opp i denne EasyLife-gruppa kun for menn, og ifølge EasyLife-instruktør og innehaver av Modus, Trond Chitussi, har Bison-gruppa vært en suksess. Alle har gått ned veldig mye i vekt bare i løpet av de tre første månedene av det ett år lange EasyLife-programmet.

"Jeg veide 120 kilo da vi startet opp i slutten av januar, mens jeg tre måneder senere veier 95 kilo. Helt fantastisk. Det er jo det samme som jeg veide da jeg la opp som håndballspiller for Bodø HK i 2006", forteller 36 åringen, som gikk i den fella mange lagidrettsutøvere har gått i før ham, nemlig at de sluttet mer eller mindre å trene når de ikke lenger var del av et lag som ble styrt av en trener.

"Jeg var vant til å møte på trening hver dag og bli ledet. Da er det ikke så lett plutselig å trene alene. Derfor sluttet jeg stort sett å være aktiv, mens jeg derimot fortsatte å spise som jeg hadde gjort mens jeg spilte håndball."

 

Hvis du vil vite mer om EasyLife, fyll ut vårt interesseskjema HER

Side 1 av 13

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

Lik oss på Facebook

lisesblogg

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS