Tønsberg - ENERGY fitnessenter

easylogo

På Vear i Tønsberg finner du ENERGY Fitness Club, et stort treningssenter med en god atmosfære og et veldig godt miljø blant medlemmene. Her kan du ta en kaffekopp i vår resepsjon etter trening, og slå av en hyggelig prat med andre medlemmer. ENERGY tilbyr sal- og spinningtimer, badstue og en stor avdeling med maskiner og frivekter. Vi har i tillegg en egen avdeling der kun Easy Life-medlemmer har adgang, fullt utstyrt med apparater og kondisjonsmaskiner. Medlemmene har tilgang til våre fasiliteter 24/7 alle dager hele året.  

ENERGY Fitness Club Vear
Adresse: Bjellandveien 16, 3172 Vear
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tlf: 916 28 979

Interesseskjema

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må velge et senter
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
Sender inn skjema ...

research EL

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

Bor du ikke nær et EasyLife-senter?
Fortvil ikke!

Vi kan nemlig hjelpe deg allikevel. Vi ser nemlig at vi ikke rekker ut over hele landet, og for de som ikke bor i nærheten av et EasyLife-senter tilbyr vi en digital løsning, nemlig EasyLife-Online! Fyll inn skjemaet ved siden av så kontakter vi deg for å komme i gang med et Online-kurs.

Norge

Interesseskjema Online

Fyll inn ditt navn.
ugylig e-postadresse.
Vi trenger ditt postnummer
Du må fylle inn bosted
Du må velge en tid på døgnet.
Du må akseptere vår personvernerklæring for at vi skal kunne hjelpe deg.
© 2020 Easylife Norge AS