EasyLife – perfekt for et fysikalsk institutt

Fikk suksess fra dag 1. Fikk råd til å utvide senteret.

Fysiotrimmen i Ørskog kommune er et eksempel på hvordan et treningssenter med et fysikalsk institutt, kan lykkes med EasyLife.
Etter mange år med røde tall, fikk de en økonomisk opptur i 2012, takket være EasyLife.
-    Vi fikk suksess med dette programmet fra dag 1, og det er også den viktigste årsaken til at vi hadde råd til å utvide senteret fra 400 til 850 kvadratmeter vinteren 2013, sier fysioterapeut og daglig leder Sigurd Groven.
Han synes EasyLife passer godt inn i kombinasjonen treningssenter/fysikalsk institutt.
-    Veldig mange av pasientene har for mange kilo å dra på. Det er også en medvirkende årsak til muskel- og skjelettlidelser, forklarer Groven.
-    Derfor er det fint å kunne tilby dette programmet, i kombinasjon med at de starter å trene her. Jeg kan også gi individuell veiledning til EasyLife-medlemmer som allerede er pasienter, samtidig som jeg behandler dem.

EL OERSKOG

Lite sted

Ørskog er ingen stor kommune, der drøyt halvparten av de 2300 innbyggerne bor i kommunesenteret Sjøholt. Stedet ligger fire mil øst for Ålesund i Møre og Romsdal.
-    I begynnelsen kom stort sett alle EasyLife-deltakerne fra Ørskog. Men nå ser vi at stadig flere også kommer fra våre nabokommuner.


Suksessfaktoren

-    At vi gjør en så god jobb med våre EasyLife-deltakere, der nesten alle når målene sine, sprer seg blant befolkningen.
Groven mener de kan gjøre en god jobb fordi de har tre flinke instruktører som bry seg om deltakerne, og følger dem opp.
-    Vi har også skreddersydde treningstimer for våre EasyLife-medlemmer, som i stor grad er utrente og uerfarne med treningssentre.

Beholder deltakerne

Etter at det ett år lange programmet er omme, fortsetter en stor andel å trene på Fysiotrimmen.
-    Nesten alle som bor her i kommunen fortsetter. De som slutter å trene her, er de som måtte reise langt for å gå på EasyLife.

Lik oss på Facebook

Vil du også tilby EasyLife?

Fyll ut navn og nummer, og send inn. Vi kontakter deg for en prat om dine muligheter med EasyLife.
Vær vennlig å gi oss ditt navn

For å ringe deg behøver vi ditt telefonnummer.

lisesblogg

Abonnér på vårt nyhetsbrev

Vi publiserer regelmessig nyhetsbrev med nyttig info og tips, samt gode tilbud. Du kan abonnére på nyhetsbrevet og få tips og gode tilbud rett i innboksen her!

© 2020 Easylife Norge AS